Angle down Atgal

Šventiniai virtinukai su vištiena

Šaltais žiemos vakarais, turint daugiau laiko, puikus būdas jį praleisti su šeima gaminant naminius virtinukus. Gamyba nesunki, ingredientai paprasti, tad pirmyn į gamybą.

Tešlai reikės:

250 g  kvietinių miltų;

80 ml pieno;

1 kiaušinio;

1g druskos

 

Įdarui:

100 g vištienos;

50 g sūrio;

Sojos padažo;

Paprikos miltelių;

Česnako miltelių.
 

Gamyba :

Iš miltų, pieno, kiaušinio ir druskos užmaišome tešlą. Geriausia, kad tešla būtų kietoka.

Vištieną supjaustome labai mažais gabaliukais ir su prieskoniais pakepame ją ant keptuvės.

Iš tešlos iškočiojame labai ploną lakštą ir supjaustome norimomis formomis. Ant supjaustytų formelių dedame vištieną ir labai smulkiai pjaustytą sūrį.

Tešlą perlenkiame ir užspaudžiame kraštus.

Virtinukus dedame į verdantį vandenį, kuriame ištirpintas sultinio kubelis.

Virti apie 5-7 minutes.

comment Skaitytojų komentarai (0)

Sponsored video

Taip pat skaitykite