Angle down Atgal

Šio sezono kulinarinė naujovė – obuolinis šašlykas

Šiuo būdu marinuota mėsa būna nepaprastai minkšta ir švelni. Tikrai verta išbandyti.

Reikės:

1 kg kiaulienos (sprandinės)

druskos, pipirų pagal skonį

1–2 svogūnų

0,5 l obuolių sulčių

Gaminimo būdas

Nulupkite svogūnus ir smulkiai supjaustykite.

Gabalėliais supjaustytą mėsą pabarstykite druska, pipirais ir susmulkintais svogūnais. Pavartykite rankomis, kad prieskoniai tolygiai pasiskirstytų. Užpilkite obuolių sultimis. Sultys gali būti paprastos, pirktos iš parduotuvės. Palaikykite mažiausiai 3 valandas, o dar geriau – per naktį šaldytuve.

Daugiau nieko nereikia daryti. Ti suverkite mėsos gabalus ant iešmų ir kepkite ant žarijų.

comment Skaitytojų komentarai (0)

Taip pat skaitykite