Angle down Atgal

Sezono atidarymui: puikus mėsos marinatas

Jau kuris laikas prasidėjus grilinimo sezonui žmonės, gyvenantys nuosavuose namuose ar kotedžuose džiaugiasi kiemo teikiamais privalumais. O ką daryti gyvenant bute? Na, aš dažniausiai susipakuoju vienkartinį griliuką, užsimarinuoju mėsytę ir keliauju į gamtą.

Marinatai būna įvairūs ir dažnai keičiasi. Tačiau šiais metais favoritu tapo šiek tiek kitoks, saldesnio skonio, bet labai skanus ir geras marinatas.

Marinatui reikės:

* 2/4 teryaki padažo
* 1/4 sweet čili
* 1/4 majonezo
* truputis balzamiko karamelės
* Žiupsnelis rūkytos druskos.

Sweet chili, teryaki ir majonezą sumaišau ir gerai išplaku. Įdedu prieskonius. Mėsytę gerai apmaišau gautame padaže ir palieku porai valandų.

Pasimarinavusią mėsą dedu ant vienkartinio grilio, o jei orai neleidžia, tuomet į kepimo skardą, apibarstau sezamu ir kepu 170°C orkaitėje apie 25-30min.

comment Skaitytojų komentarai (0)

Rekomenduojamas video turinys


Taip pat skaitykite