Kaunieciams.lt nuotrauka
Angle down Atgal

Kaune pristatoma išskirtinė pramoga griliaus vakarėlio fanams!

Nuo šiol vakarienė su šeima ar draugų kompanija gali tapti ir puikia pramoga.Prieš 16 metų į Lietuvą atvykęs „My Shanghai“ virtuvės šefas Kuiran Dong kauniečiams siūlo išskirtinį maisto gaminimo ritualą, kurį jie galės atlikti savo rankomis.

Išsikepkite mėsą griliuje bet kokiu oru

Idėjos sumanytojas pasakoja, kad pats yra didelis griliuje keptos mėsos gerbėjas. Ir ypač šaltuoju metų laiku pasiilgsta šio proceso – „Man tai yra ir maistas ir pramoga viename. Susitikus su draugais išsikepti skanią vakarienę yra daug smagiau, nei tik susitikti pavalgyti. Tada ir laikas praskrieja, ir smagiau, ir skaniau! Galima ilgiau pabendrauti, pabūti, o svarbiausia, išsikepti taip, kaip labiausiai patinka. Taip ir atsirado idėja suorganizuoti tokią pramogą Kaune.

Išsikepkite mėsą griliuje bet kokiu oru
Išsikepkite mėsą griliuje bet kokiu oru

Viskas vyksta labai paprastai – nereikia jokio išankstinio pasiruošimo, tiesiog užsukę į restoraną užsisakote mėsos rinkinį ir sėdate prie staliuko, virš kurio yra didelis garų surinkėjas. Tuomet atnešami akmeniniai griliai, ant kurių ir bus kepama mėsa bei daržovės. Taip pat pateikiami visi reikalingi įrankiai maistui paimti ir vartyti. Padavėjai suteikia išsamią instrukciją, kaip naudotis griliu. O tada jau klientai patys pradeda keptis maistą.

Kaip pasiruošti? Ateikite išalkę!

Ši pramoga pritaikyta nuolat alkanoms kompanijoms. Už 25 eurus gaunate ne tik grilių bei visus reikalingus įrankius, bet ir apie 1 kilogramą mėsos bei 0,5 kilogramo daržovių! Mėsa jau būna išmarinuota, o daržovės lengvai apkeptos aliejuje bei padengtos prieskoniais. Tad dedant jas ant griliaus nebereikia naudoti papildomų riebalų. Pageidaujant, galima užsisakyti ir daugiau garnyrų.

Gardaus rezultato ilgai laukti netenka. Mėsa iškepa maždaug per tris minutes. Šefas pataria, kad geriausia yra mėsą versti tik vieną kartą. Palaukti, kol apkepa viena pusė ir tik tada apversti ant kitos. Taip kepsnys liks sultingas.

Viskas vyksta labai paprastai – nereikia jokio išankstinio pasiruošimo, tiesiog užsukę į restoraną užsisakote mėsos rinkinį ir sėdate prie staliuko, virš kurio yra didelis garų surinkėjas. Tuomet atnešami akmeniniai griliai, ant kurių ir bus kepama mėsa bei daržovės. Taip pat pateikiami visi reikalingi įrankiai maistui paimti ir vartyti. Padavėjai suteikia išsamią instrukciją, kaip naudotis griliu. O tada jau klientai patys pradeda keptis maistą.

Kaip pasiruošti? Ateikite išalkę!

Ši pramoga pritaikyta nuolat alkanoms kompanijoms. Už 25 eurus gaunate ne tik grilių bei visus reikalingus įrankius, bet ir apie 1 kilogramą mėsos bei 0,5 kilogramo daržovių! Mėsa jau būna išmarinuota, o daržovės lengvai apkeptos aliejuje bei padengtos prieskoniais. Tad dedant jas ant griliaus nebereikia naudoti papildomų riebalų. Pageidaujant, galima užsisakyti ir daugiau garnyrų.

Gardaus rezultato ilgai laukti netenka. Mėsa iškepa maždaug per tris minutes. Šefas pataria, kad geriausia yra mėsą versti tik vieną kartą. Palaukti, kol apkepa viena pusė ir tik tada apversti ant kitos. Taip kepsnys liks sultingas.

Mėsa iškepa per maždaug 3 minutes
Mėsa iškepa per maždaug 3 minutes
comment Skaitytojų komentarai (0)

Taip pat skaitykite