REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Virtuvė2020 m. Gegužės 31 d. 09:51

Išbandykite sezono topą – obuolinį šašlyką

Vilnius

Asociatyvi nuotr.

Reporteris MonikaŠaltinis: Etaplius.lt


131849

Šiuo būdu marinuota mėsa būna nepaprastai minkšta ir švelni. Tikrai verta išbandyti.

Reikės:

1 kg kiaulienos (sprandinės)

druskos, pipirų pagal skonį

1–2 svogūnų

0,5 l obuolių sulčių

Gaminimo būdas

Nulupkite svogūnus ir smulkiai supjaustykite.

Gabalėliais supjaustytą mėsą pabarstykite druska, pipirais ir susmulkintais svogūnais. Pavartykite rankomis, kad prieskoniai tolygiai pasiskirstytų. Užpilkite obuolių sultimis. Sultys gali būti paprastos, pirktos iš parduotuvės. Palaikykite mažiausiai 3 valandas, o dar geriau – per naktį šaldytuve.

Daugiau nieko nereikia daryti. Tik suverkite mėsos gabalus ant iešmų ir kepkite ant žarijų.

Alfa.lt

alfalt-logo-skaidrus.png



REDAKCIJA REKOMENDUOJA