REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Virtuvė2018 m. Birželio 6 d. 17:28

Desertui – sveikuoliški naminiai „Rafaelo“

Vilnius

Skaitytojos nuotr.

Reporteris UgnėŠaltinis: Etaplius.lt


40537

Asmeniškai man labai sunku atsilaikyti prieš gardžius glajumi gardintus pyragaičius ar šokolado desertus, tačiau atradusi džiovintus vaisius, baigiu išsikapstyti iš šio užburto nesveikų skanumynų pasaulio. Siūlau ir jums išbandyti šį kiek sveikesnio deserto receptą. Apgausite net didžiausią smaližių!

Reikės:

* džiovintų vaisių. (Siūlau rinktis tuos, kurie jums patinka labiausiai. Aš dedu džiovintus persikus, datules, razinas. Jeigu norite mažiau saldumo, datules keiskite figomis ar kitu vaisiu);

* saulėgrąžų;

* lazdyno riešutų;

* kokoso drožlių.

Gaminame:

Visus džiovintus vaisius ir saulėgrąžas sutriname iki vientisos masės. Iš masės formuojame apvalius rutuliukus ir į vidų įdedame vieną laznyno riešutą. Skanumyną apvoliojame kokoso drožlėse ir galime tiekti ant stalo.

Skanaus!



REDAKCIJA REKOMENDUOJA