Angle down Atgal

Burnoje tirpstantis šokoladinis torčiukas

Nežinau kaip jums, mielieji, bet man tortų, pyragų ir įvairiausių saldumynų gamyba yra kaip terapija po ilgos dienos darbų. Žinoma, iki tol, kol nereikia plauti indų. Taigi šiandien atsipalaidavimui tobulas šokoladinis torčiukas su cukraus glajumi. 

Reikės:

Sviesto (82%) 110 g
Šokolado (juodo) 100 g
Kakavos miltelių 4 valgomųjų šaukštų
Kiaušinių 4 vienetų
Cukraus 170 g
Miltų 110 g
Kepimo miltelių 1 a.š.
Vanilinio cukraus 1 a.š.
Priedai: cukraus glajus, apelsinai, braškės.

Eiga:

Sviestą su šokoladu ištirpiname ant mažos ugnies. Įmaišoma kakava, cukrus ir vanilė. Maišant po vieną įmušami kiaušiniai. Įdedamas 1 a.š. kepimo miltelių ir miltai. Paruošta tešla supilama į formeles. Dedant tešlos masę į formelę, įdedami priedai. Keksiukai kepami 30-35 min (naudojant šokolada kaip priedą 20-25 min). Kepame 180°C temperatūroje.

Šį torčiuką norėjau pagaminti labai greitai ir puošimui laiko nelabai turėjau. Todėl naudojau jau pagamintą cukraus glajų ir šaldytas uogytes bei apelsinus.

comment Skaitytojų komentarai (0)

Rekomenduojamas video turinys


Taip pat skaitykite