REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Virtuvė2017 m. Gruodžio 18 d. 16:32

Bemielės tešlos pyragas su špinatais

Vilnius

Birutė MontvilienėŠaltinis: Etaplius.lt


23845

Šis pyragas – puiki idėja ir šventiniam, ir kasdieniam stalui.

Pyragui kepti pasigaminame bemielės sluoksniuotos tešlos arba pasinaudojame UAB „Mantinga“ gaminiu. Įdarui paruošti reikės 600 g varškės, dviejų kiaušinių, dviejų skiltelių česnako. Galima dėti ir baziliko. Be to, reikės „Tabasco“ padažo, druskos, 300 g šaldytų špinatų, 100 g tarkuoto „Džiugo“ sūrio, 100 g džiuvėsėlių ir 50 g „Volčesterio“ padažo. Viską išmaišome. Įdaras paruoštas.

Iškočiojame tešlą. Dedame įdarą ir susukame volelį (suktinį). Aptepame kiaušinio plakiniu ir gaminį subadome smeigtukais.

Kepame 180 laipsnių temperatūroje 40 minučių.

Skanaus!



REDAKCIJA REKOMENDUOJA