REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Laisvalaikis2021 m. Liepos 30 d. 18:02

2021-ųjų rugpjūčio mėnesio horoskopas

Lietuva

Freepik.com nuotr.

Reporteris IngaŠaltinis: Etaplius.lt


182819

2021 m. rugpjūčio mėnesį dauguma Zodiako ženklų susidurs su naujų pažinčių problema. Vieni tikėsis dėmesio, bet jo nesulauks, o kiti nuspręs leisti laiką atokiau nuo kitų, bet sulauks naujų pažinčių.

Paskutinis vasaros mėnuo yra atsakingas metas visiems ženklams darbe – po ilgų atostogų ar išvykos iš miesto turėsite susikaupti ir susigrąžinti buvusį produktyvumą.

Rugpjūtis taip pat tinkamas metas gerinti sveikatą. Tai metas pasitikrinti, kaip gerai veikia jūsų organizmas ir sustiprinti imuninę sistemą, kuriai netrukus teks susidoroti su įnirtinga įvairių virusų ataka.

2021 metų rugpjūčio mėnesio horoskopas

Avinas (rugpjūčio mėn. horoskopas)

Avinai rugpjūtį galės vienaip ar kitaip įgyvendinti savo seniai puoselėtus ir labai globalius planus, susijusius su profesine sritimi: vieni pradės kruopščiai ir išsamiai apgalvotą projektą, kiti pereis į kitą veiklos sritį, o treti paliks dabartinį darbą ir taps privačiais verslininkais. Be to, turėsite: išsiaiškinti, ko iš tikrųjų norite iš bendravimo su kitais žmonėmis.

Mėnesio pradžioje dėl savanaudiškų troškimų galite nustumti į antrą planą šeimos ir verslo partnerių (viršininkų, bendradarbių) interesus. Rugpjūčio viduryje tapsite nuoseklesni savo veiksmuose ir pradėsite atidžiai skaičiuoti bet kokių veiksmų pasekmes. Mėnesio pabaigoje galite tikėtis grąžos iš kai kurių ilgalaikių investicijų.

Jautis (rugpjūčio mėn. horoskopas)

Rugpjūtį Jaučiai kruopščiai, nuosekliai, detaliai įgyvendins kai kuriuos savo norus, net jei tai prieštaraus kitų interesams. Kita vertus, darbe teks sugalvoti naujų taisyklių arba jas įdiegti į darbo procesą, stengtis pasinaudoti kitų užmojais ir grįžti prie projektų, kuriuos laikėte užbaigtais.

Be to, įgysite naujos profesinės patirties, kuri, nors ir ne visai patogi, galiausiai atvers jums nuostabius horizontus, padės praplėsti savo įtakos sferą ir specializaciją.

Mėnesio pradžioje tikėtini konfliktai artimiausioje aplinkoje, ir jūs būsite to asmens, kuris jums labiausiai padės, pusėje. Rugpjūčio viduryje gali kilti naujų idėjų ir planų, susijusių su verslo sritimi. Mėnesio pabaigoje gali būti, kad suprasite kažką labai svarbaus ir sulauksite naudos.

Dvyniai (rugpjūčio mėn. horoskopas)

Tikėtina, kad rugpjūtį Dvyniai daugiau dėmesio skirs kūrybai ir kai kurioms pramogoms, o ne verslui ir darbui, o gal net neplanuotai išeis atostogų arba staiga išeis iš darbo, spontaniškai nusprendę pakeisti profesinės veiklos vietą. Taip gali būti dėl to, kad jie bandys jus įsprausti į tam tikrus rėmus ar prievartą, kuri jums nepatiks.

Be to, niekas jums netrukdys mėgautis išskirtiniais malonumais ir apsipirkimais, net jei jūsų biudžetas niekaip neleidžia turėti didelių išlaidų. Stenkitės neįsiskolinti – įmokos gali viršyti jūsų galimybes.

Mėnesio pradžia gali būti labai sėkminga ir kūrybiška. Rugpjūčio viduryje skubotų sprendimų priėmimas gali turėti neigiamos įtakos jūsų finansinei padėčiai. Mėnesio pabaigoje nedarykite nieko, kas keltų pavojų jūsų ilgamečiui darbui.

Vėžys (rugpjūčio mėn. horoskopas)

Rugpjūčio mėnesį Vėžių laukia labai sėkmingas profesinis išsipildymas, kuris padidins jų populiarumą verslo sluoksniuose, gerokai pagerins jų savigarbą, padidins jų gerovę.

Be to, galėsite pasinaudoti savo ar aplinkinių kūryba, dar kartą pakeisti savo išvaizdą. Jūsų taip pat laukia realios kelionės, kurios labai padės darbe.

Mėnesio pradžioje tikriausiai daug laiko skirsite veiklai, kuri jums labai patinka, ir net sugebėsite priversti ką nors sumokėti už savo malonumą. Rugpjūčio viduryje tikimasi, kad bus parengtas aiškus profesionalus projektas. Mėnesio pabaigoje, gavę papildomų pajamų, galite susidurti su sudėtingu pasirinkimu.

Liūtas (rugpjūčio mėn. horoskopas)

Rugpjūtį Liūtai sumaniai derins kūrybinę raišką ir pinigų uždirbimą. Didelė tikimybė, kad turėsite galimybę panaudoti kai kurias savo kūrybines idėjas siekdami profesinių tikslų, į darbo procesą įtraukti dalį savo laisvalaikio arba veikti ne pagal kitų žmonių šablonus, o pagal savo projektus, plėtotes, eskizus. Ir tai puikiai atsipirks.

Be to, įsigysite prabangų pirkinį, kuris teigiamai paveiks jūsų savijautą, kitų žmonių požiūrį į jūsų asmenį, jūsų egzistencijos kokybę. Galėsite pagerinti santykius su žmonėmis, kurie jums brangūs, naudingi, kurie jus ko nors moko ir apskritai daro jums gerą moralinę ir finansinę naudą.

Mėnesio pradžioje jūsų idėjos atneš jums pelno. Rugpjūčio viduryje nuodugniai įsigilinę į reikalus sutaupysite daug sveikatos ir lėšų.

Mergelė (rugpjūčio mėn. horoskopas)

Mergelės rugpjūčio mėnesį dėl puikios profesinės veiklos gerokai papildys savo banko sąskaitą. Pagerinsite aplinkinių požiūrį ir pritrauksite naujų, džiuginančių šansų. Be to, tikėtina, kad turėsite galimybę praleisti labai prabangias atostogas be didelių piniginių išlaidų. Gali būti, kad kažkas padengs jūsų išlaidas arba tiesiog sudarys sąlygas puikiai praleisti atostogas.

Be to, patobulinsite kai kuriuos savo kūrybinius įgūdžius, kažkuo save palepinsite, užmegsite ryšį su žmogumi, kuris gali jums daug duoti ne dėl ko nors objektyvaus, o tik dėl savo asmeninės simpatijos.

Mėnesio pradžioje nepagailėsite lėšų, kad įgyvendintumėte kai kuriuos savo norus ir planus, susijusius su profesine veikla. Rugpjūčio viduryje greičiausiai prasidės koks nors ilgalaikis darbo projektas. Mėnesio pabaigoje jūsų geriausios savybės padės jums praturtėti.

Svarstyklės (rugpjūčio mėn. horoskopas)

Rugpjūčio mėnesį Svarstyklės gali susidurti su sunkiu pasirinkimu – ar imtis profesinės veiklos ir projektų, ar tenkinti savo asmenines ambicijas ir troškimus. Trečiąjį dešimtmetį tai, kas jumyse nugalės, priklausys nuo jūsų santykių su kitais žmonėmis – tiek su šeima ir draugais, tiek su tais, su kuriais esate susiję darbe; teisingai nustatykite prioritetus.

Be to, šį mėnesį teks: nusipirkti ką nors prabangaus, bet įsiskolinti arba susikrauti atsargų, kurių desperatiškai stengiatės neliesti; gerai dirbti kūrybinį darbą; atsakyti į klausimus, kuriuos jums sukaupė kiti.

Rugpjūčio pradžioje jums bus svarbu būti dėmesio centre. Mėnesio viduryje turėsite kam nors teikti pirmenybę. Rugpjūčio pabaigoje turėsite kažkam atsiskaityti, laikytis naujų taisyklių, su kažkuo susitarti.

Skorpionas (rugpjūčio mėn. horoskopas)

Skorpionai rugpjūtį gali staiga sukilti prieš tai, kas ilgą laiką juos visiškai tenkino tiek darbe, tiek asmeniniame gyvenime – santykiuose su šeima ir draugais, kai kas susiję su pomėgiais ir laisvalaikiu. Tikėtina, kad spontaniškas nepasitenkinimas paskatins jus imtis veiksmų, kurie duos gerų ir labai įdomių rezultatų, o pati situacija jus ir aplinkinius daug ko išmokys.

Be to, šį mėnesį išleisite daug pinigų, atrasite naujų kūrybinių talentų, sudarysite sandorį ar privatų susitarimą su asmeniu, kuris jums vienu metu ir patinka, ir erzina.

Rugpjūčio pradžioje daug įvykių nulems jūsų momentinis požiūris į žmones, su kuriais artimai bendraujate. Mėnesio viduryje laiku įgyta praktika padės jums gauti papildomos naudos. Rugpjūčio pabaigoje tikėtinas tam tikras neplanuotas pinigų srautas.

Šaulys (rugpjūčio mėn. horoskopas)

Šauliai rugpjūtį greičiausiai norės daryti tai, kas jiems patinka, o ne tai, kas pelninga, ir bendrauti su tais, kurie malonūs ir kelia susižavėjimą, o ne su tais, kurie moralizuoja, bando “statyti į vietą” ir įsprausti į rėmus.

Be to, šį mėnesį pasižymėsite kūrybiškumu, įgysite naujų gerbėjų, tapsite ryškesni, tačiau visa tai gali lydėti neplanuotos išlaidos ir tų, su kuriais dalijatės biudžetu, nepasitenkinimas.

Rugpjūčio pradžioje kokia nors kūrybinė idėja gali tapti proga kelionei. Mėnesio viduryje nesiimkite spręsti jums nerūpinčio klausimo – pasigailėsite. Rugpjūčio pabaigoje gali kilti sunkumų darbe, kilti konfliktų ir viršyti išlaidas.

Ožiaragis (rugpjūčio mėn. horoskopas)

Ožiaragiai rugpjūtį pasieks puikios sėkmės verslo srityje, galės įgyvendinti seniai puoselėtus privačius planus ir pagaliau išbandyti jėgas tame, kam anksčiau nebuvo laiko. Taip pat padidės jūsų patrauklumas kitų akyse, būsite linkę bendrauti daugiau ir dažniau nei įprastai, didelė tikimybė, kad tiesiog pažįstami bandys tapti jūsų draugais.

Be to, jūsų laukia prabangus, bet itin pelningas finansinis verslas; galėsite įgyvendinti su savirealizacija susijusius sumanymus, šiek tiek pakeliauti, pažinti save; kažkas jums parodys dosnumą, o tai savo ruožtu paskatins jus precedento neturinčiam labdaros aktui.

Mėnesio pradžioje galite dalyvauti kruopščiai apgalvotame renginyje, kuris būtų naudingas jūsų viešajam įvaizdžiui. Rugpjūčio viduryje daug nuveiksite dėl savo karjeros. Mėnesio pabaigoje galite kažką daryti labai teisingai.

Vandenis (rugpjūčio mėn. horoskopas)

Vandenis rugpjūtį profesinėje srityje gaus savo veiklos per pastaruosius pusantrų metų vaisių. Ir jei per šį laikotarpį pasiekėte rimtos sėkmės, jūsų reputacija buvo nepriekaištinga, pasitikite viršininkais / klientais, tuomet laukite ir naujų projektų. Tačiau jei jums pavyko ką nors nuteikti prieš save, turėsite problemų.

Be to, šį mėnesį bus galimybė pereiti į kitą saviugdos lygį, tapti tobulesniems, tačiau tam reikės išeiti iš komforto zonos, atsisakyti kai kurių įpročių ir (arba) pomėgių.

Rugpjūčio pradžioje verta prisiminti, kad ne visas kūrybines idėjas verta įgyvendinti. Mėnesio viduryje kruopštus biudžeto planavimas ir nereikalingų išlaidų vengimas padės išvengti problemų ir nuostolių. Rugpjūčio pabaigoje kai kurių darbo ir socialinių taisyklių laikymasis padės stabilizuoti jūsų finansinę ir karjeros padėtį.

Žuvys (rugpjūčio mėn. horoskopas)

Rugpjūtį Žuvys žydės išoriškai, joms reikės išsiskirti iš minios, tapti ryškesnėmis ir patrauklesnėmis, galbūt pakeisti įvaizdį į provokuojantį, ekstravagantišką. Per tokią saviraišką įvyks proveržis kūryboje, visame, kas susiję su kūryba ir aplinkos puošyba.

Tačiau dalykiniame gyvenime gali kilti sunkumų dėl keistų ir neproduktyvių viršininko nurodymų, dėl būtinybės laikytis visiškai nesuprantamų nurodymų ir žaidimo taisyklių, dėl kažkieno nuobodaus požiūrio. Tačiau rasite žmonių, kurie stovės šalia jūsų ir labai jums padės.

Mėnesio pradžioje dėl kažko ar kažkieno kaltės pakils jūsų savivertė, padidės vidinis pasitenkinimas savimi. Rugpjūčio viduryje gali pasireikšti net ne šykštumas, o tikras šykštumas, svarbiausia, kad jis nebūtų psichinis. Mėnesio pabaigoje venkite tuščių ginčų, kad nepaprieštarautumėte tiems, kurie iš tiesų jums palankūs.

Kaipkada.lt



REDAKCIJA REKOMENDUOJA