REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Skanios Kalėdos2022 m. Gruodžio 18 d. 19:00

Kaip nustebinti svečius per Kalėdas? Prancūziškas bulvių apkepas patiks kiekvienam

Lietuva

Etaplius.LTŠaltinis: Etaplius


254291

Etaplius.lt naujienų portalo projektas „Skanios Kalėdos“ jau įpusėjo, tačiau gerų receptų idėjos neišseko. Šįkart laidos vedėja Inga Varanavičienė kartu su laidos svečiu Justinu Švėgžda žiūrovams parodys išskirtinio patiekalo gamybos eigą.

Norisi nustebinti svečius, tačiau nesugaišti visos dienos prie puodų? „Skanios Kalėdos“ siūlo puikią išeitį – pasigaminti Prancūzišką bulvių apkepą. Dailūs bulvių griežinėliai, natūralūs, kvapnūs „Vegeta Natur“ prieskoniai ir švelnutėlis padažas su vištiena užburia lengvumu, maloniu gomuriui skoniu.

Gamybos procesas itin paprastas, tai įrodys ir laidos svečias Justinas Švėgžda. Nuotaikingai kartu su vedėja visuomenės veikėjas be vargo ne tik pagamins skaniausią apkepą, bet ir papasakos linksmų istorijų apie tai, kaip šventės gali suartinti net svetimus žmones.

Naujausią laidos įrašą žiūrėkite čia:

Bulvių apkepui reikės:

  • 600g. bulvių,
  • 500 ml. pieno,
  • šaukštas grietinės,
  • 200 g. vištienos kulšelių,
  • kietojo sūrio pabarstymui,
  • sviestas,
  • Vegeta Natur bulvių prieskoniai,
  • Vegeta Natur paukštienos prieskoniai.



REDAKCIJA REKOMENDUOJA