Lašiša ne veltui vadinama žuvų karaliene: ji maistinga, nebrangi, skani, turi daug naudingų medžiagų. Taip pat – ją visiškai nesudėtinga paruošti, nesvarbu, ar eilinės darbo dienos vakare, ar šventiniam stalui. Lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ duomenimis, pirkėjai šią žuvį išties pamėgę: praėjusiais metais jos įsigijo daugiau nei 1 tūkst. tonų. Primindami, kad lašiša puikiai tinka ir kalėdinei vakarienei, „Maximos“ kulinarijos meistrai šią savaitę siūlo pasirepetuoti šventinį šios žuvies receptą ir pataria, kaip sumaniai panaudoti po vakarienės likusius lašišos likučius kitos dienos pietums.
Kalėdų gidas | 5 MIN.

0
Nors socialiniai tinklai per Kalėdas lūžta nuo jaukių dekoracijų, šventinių kepinių ir laimingų šypsenų, ne visiems Zodiako ženklams šis metas yra džiaugsmo viršūnė. Kai kurie jų šventes išgyvena tyliai, ramiai… ir dažnai – truputį per prievartą. Jie mandagiai šypsosi, puošia eglutę, perka dovanas, bet širdyje visai nenori šito šurmulio.
Lietuva | 3 MIN.

0