REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Virtuvė2019 m. Sausio 22 d. 14:21

Žuvies maltiniai, apvolioti manų kruopose

Vilnius

Žuvies maltiniai © Flickr.com nuotr.

Reporteris UgnėŠaltinis: Etaplius.lt


68789

Nebrangūs ir lengvai pagaminami maltiniai iš žuvies patiks visai šeimai.

Reikės:

200 g žuvies filė,

1 svogūno,

3 šaukštų manų kruopų,

druskos, pipirų pagal skonį,

augalinio aliejaus.

Gaminimo būdas:

Atšildykite žuvies filė ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.

Pašalinkite kaulus ir supjaustykite žuvį gabalėliais.

Svogūną nulupkite ir supjaustykite.

Sudėkite žuvį ir svogūną į elektrinę trintuvę ir sutrinkite.

Įberkite druskos, pipirų, manų kruopų ir išmaišykite.

Gautą faršą palaikykite 1 valandą šaldytuve.

Padalykite faršą į šešias dalis ir suformuokite maltinius. Į lėkštę priberkite manų kruopų, apvoliokite juos manų kruopose.

Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir iškepkite žuvies kotletus iš visų pusių.

Patiekite su citrinos griežinėliais ir mėgstamu garnyru.

Skanaus!

14348970-1250132908350986-623096437-n.jpg



REDAKCIJA REKOMENDUOJA