Žalių pomidorų košė
Vilnius
Southern Plate
Pomidorai dar neprinokę, morkytės pačiame savo skanume ir dailume, nuvalgytų svogūnų laiškų galvutės, suruošti stiklainiai, nekantraujantis noras eksperimentuoti sugundė priminti apie mamos „Žalių pomidorų košę“. Nieko super sveiko, bet lengva, greita ir skanu. Nepamirškite recepto pomidorų derliaus gale, kuomet liks neprinokusių pomidorų.
Reikės:
3 kg žalių pomidorų;
1,5 kg morkų;
1,5 kg svogūnų;
1 stiklinė aliejaus;
300 g cukraus;
0,5 stiklinės acto;
4 galvutės (vidutinės) česnako;
pipirų pagal skonį;
lauro lapeliai.
Virkite kol suminkštės ir skanaukite.
Skanaus!
KOMENTARAI
(0)
Griežtai draudžiama Etaplius.lt naujienų portale skelbiamą informaciją naudoti
kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama
platinti Etaplius.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei
sutikimas gautas, būtina nurodyti Etaplius.lt šaltinį. Ši informacija yra
Etaplius.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija.
Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu
redakcija@etaplius.lt