Žalios užkandėlės - Naujų metų stalo puošmena

Jurbarkas
Irma Gud Etaplius žurnalistas
Šaltinis:  Etaplius.lt

Tai užkandėlės, kurios puikiai tiks Naujiesiems.

Sūrius krepšelius pirkau prekybos centre, tačiau jei jums labiau patinka viską ruošti patiems - galite juos išsikepti keksiukų formelėse.

Sūriuose krepšeliuose pirmiausia įdėta po šaukštą žalios masės. Į trintuva dedame 180 gramų liesos varškės, 200 gramų brokolių, 100 gramų špinatų, šiek tiek česnako, mėgiamų prieskonių.

Ant viršaus - avokadas, citrina ir grietinėlėje troškintos krevetės su prieskoniais.

Skonis neįprastas, neragautas, bet išties puikus. Krevetės sūresnės, žalia masė gaivi, o citrina ir avokadas prideda dar visą vaivorykštę papildomų skonių.

Verta išbandyti, nes itin greita ir skanu!