Angle down Atgal

Traškūs juodojo šokolado triufeliai – paprastas ir gardus desertas

Traškūs juodojo šokolado triufeliai:

Reikės (22–24 rutuliukams):

1 plytelės juodojo šokolado (100 g),

125 g kokosų kremo (kokosų pieno kietosios dalies)*,

2 šaukštelių riešutų sviesto,

1 šaukšto kakavos,

1–2 šaukštų agavų sirupo (ar daugiau pagal norimą saldumą),

žiupsnio druskos,

1/2 puodelio + 2 šaukštų džiovintų daigintų grikių.

Kaip gaminti:

Šokoladą dubenyje kartu su kokosų kremu ištirpdykite virš garų.

Įmaišykite riešutų sviestą, kakavą, agavų sirupą. Turi išeiti visiškai tolygi masė.

Įmaišykite žiupsnį druskos ir džiovintus grikius.

Gautą masę uždenkite ir nakčiai palikite šaldytuve.

Imkite po šaukštelį sustingusios masės, delnais formuokite rutuliukus. Juos laikykite šaldytuve arba šaldiklyje.

Skanaus!

comment Skaitytojų komentarai (0)

Taip pat skaitykite