REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Verslas2019 m. Sausio 11 d. 09:19

„Tilžėje“ pradėjo veikti vaflių fabrikas

Šiauliai

„Barbalascafe“ archyvo nuotr.

Jurgita KastėnėŠaltinis: Etaplius.lt


67466

„Tilžės“ prekybos centre netoli fontano prieš mėnesį duris atvėrė vaflinė „Barbalascafe“. Jos virtuvėje sukasi vaflinės vadovas Marius Petkus su kolega Andriumi. Užsienyje gyvenęs ir į gimtąjį kraštą sugrįžęs Marius sako, kad ši vaflinė – sena jo svajonė.


Foto galerija:

48361865-2026390414328246-1726893920362692608-n.jpg
48398994-2030627697237851-7455214158066221056-n.jpg
48403254-2028474757453145-5437109682529370112-n.jpg
48422741-2028381627462458-3910399665232674816-n.jpg
48975130-2026311431002811-4394125760013533184-n.jpg
49390096-2033103716990249-1672276543541346304-n.jpg

„Barbalas – tai tas pats burbulas, tik šiaulietiška šnekta“, – vaflinės pavadinimą aiškina M. Petkus. Burbuliniai vafliai kavinėje įvairūs – tinka ir smaguriams, ir sūresnio skonio mėgėjams. Šiuo metu siūlomos septynios vaflių kombinacijos. Bene daugiausia lankytojų pagyrų sulaukia „Miško uoga“ – vaflis su braškėmis. Taip pat populiarūs sveikuoliški vafliai, kuriuose yra mažiau cukraus, o į vaflį dedami ingredientai – lašiša, krevetės, salotos, rukola, alyvuogės ir pan. – įtiks net gurmanams.

M. Petkus pasakoja, kad, norėdamas sukurti skanias vaflių kombinacijas, užsienyje aplankė ne vieną vaflinę. „Žiūrėjome, kas gerai, o kas blogai. Kada per saldu, o kada per sūru“, – sako jis.

Beje, „Barbalascafe“ vaflį galima „pasidaryti“ ir patiems. Kitaip tariant, pasirinkti, kokiais ingredientais jis bus gardinamas. Kavinėje taip pat paragausite „Corndog“ – kukurūzų dešrainio, patiekiamo su nesaldžiu vafliu, bei kokteilių iš šaldytų vaisių ir sulčių.

„Barbalascafe“ gali vykti vaikų gimtadieniai ir kitos šventės.

„Barbalascafe“

Prekybos centras „Tilžė“
(Tilžės g. 225, Šiauliai)

I–VII 11:00–20:00

Feisbuke: Barbalascafe



REDAKCIJA REKOMENDUOJA