

Šašlykų sezonas: marinatai, kurie nepaliks abejingų
Skaitytojų komentarai
Taip pat skaitykite


Maisto blogerė Valda Sabaitienė: vakarienę pagaminu per 30 minučių

Naminiai svirpliai – šiuolaikiškiems užkandžiams ir mitybai praturtinti

Kaip pasigaminti klevų sirupo?

Trys paslaptys, kaip išsikepti sultingą kepsnį

Šokoladinis tortas vos iš 4 ingredientų: užtruksite tik 10 minučių

Kiek laiko galima laikyti šaldytuve virtus ar keptus produktus

Kokias daržoves verta užsiauginti griliui?

Blynai gali būti ir sveikesni

Užgavėnės namuose: 4 gardūs blynų receptai

Užgavėnių tradicijas prisiminkite namuose: ką patiekti, kad metai būtų sotūs ir laimingi?

Varškė – dar senovės romėnų pamėgtas produktas

Aiškėja, kada bus baigti remonto darbai centrinėse Panevėžio gatvėse

Klementinas ar mandarinas?

Dietistės patarimai: kaip nepersivalgyti per šventes?

Ekspertė siūlo išbandyti 3 įdarytos anties receptus, kurie nustebins netikėtu skoniu

Ant šventinio stalo – lietuviškos žuvies patiekalai

Ekspertė pataria, kokius patiekalus be mėsos rinktis šventėms

Būk herojus – išgelbėk maistą!

Į ką atkreipti dėmesį perkant šviežią žuvį

„Skystasis auksas“ – Jūsų virtuvėje

Bus išasfaltuoti 2 Raseinių rajono žvyrkeliai

Rauginti kopūstai namie: 2 nesudėtingi receptai
