| Naujausi | Aktualu | Gyvenimas | Pramogos | Specialiosios rubrikos | +Projektai | etaplius TV |

Ar jūs irgi esate būtent iš tų žmonių, kurie savaitgalio rytą pasitinka su ant stalo garuojančia kava ir blynais? Tuomet išbandykite šią lietuvišką amerikietiškų blynelių versiją, kurios pagrindinis ingredientas – kefyras. Tikrai nenusivilsite.
Reikės:
* 1 stiklinės kefyro;
* 1 kiaušinio;
* apie 60 g cukraus;
* apie 220 g miltų;
* pusės a.š. sodos.
Ingredientų kiekis skirtas 3 asmenų šeimai. Jeigų valgytojų daugiau - kiekį proporcingai padidinkite.
Gaminame:
Šių blynelių receptas labai paprastas. Visų pirma išplakame cukrų su kiaušiniu. Tuomet į kefyro stiklinę įberiame sodą, o šį skystį į kiaušinių masę. Po truputėlį sijojame miltus į tešlą. Šių blynų tešla turi būti itin tiršta ir klampi. Blynus kepame įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių.
Amerikietiškus blynus gardiname uogiene, džemu, sirupu ar šviežiomis uogomis. Skanaus!