Aktualu | 6 MIN.

Restorano apžvalga: "Geri laikai"

Meniu.lt Meniu.lt
2020 m. vasario 7 d. 06:15
2020-01-03-080339-1.jpg

Eidama į naują, netoli Vilniaus centro įsikūrusią piceriją „Geri laikai“, išankstinės nuomonės apie šią vietą neturėjau. Socialiniuose tinkluose pateikta informacija žadėjo modernią aplinką, ganėtinai įvairų meniu, čia pat kepamą naminę duoną ir vėlyvuosius pusryčius, tačiau viso to aš nepalaikiau išskirtinumu. Išsiaiškinti, ar ši vieta gali nustebinti iš tiesų originaliais „prieskoniais“ čia keliavau vieną lietingą šeštadienio popietę.

Eidama į naują, netoli Vilniaus centro įsikūrusią picerijąGeri laikai“, išankstinės nuomonės apie šią vietą neturėjau. Socialiniuose tinkluose pateikta informacija žadėjo modernią aplinką, ganėtinai įvairų meniu, čia pat kepamą naminę duoną ir vėlyvuosius pusryčius, tačiau viso to aš nepalaikiau išskirtinumu. Išsiaiškinti, ar ši vieta gali nustebinti iš tiesų originaliais „prieskoniais“ čia keliavau vieną lietingą šeštadienio popietę.

Užėjusi į restoraną nustebau, jog jis ganėtinai didelis. Daug didesnis, nei galėjau įsivaizduoti. „Gerų laikų“ erdvė tarsi perskirta į dvi dalis - atrodo, kad vienoje jų (kiek tamsesnėje ir spalvingesnėje) smagiau stabtelti gėrimui ir picai, o kitoje (šviesesnėje ir modernesnėje) - ilgesnei ir rimtesnei vakarienei. Žinoma, planuodami ilgėliau patyrinėti šią vietą, prisėdome šiek tiek šviesesnėje restorano dalyje prie lango. Prisėdusi prie stalo akimirksniu ėmiau dairytis - iš kur sklinda šaltis? Netrukus atkreipiau dėmesį į kitame salės gale atidarytą langą ir priėjus padavėjui, apie vėsoką erdvę jį perspėjau. Mūsų pokalbį greičiausiai nugirdusi, prie kompiuterio besidarbuojanti restorano darbuotoja, langą tuoj pat uždarė, tačiau mandagus ir paslaugus padavėjas dar pasiūlė pereiti prie kito staliuko arčiau radiatoriaus. Nedvejodami sutikome.

Nors erdvi „Gerų laikų“ salė nepasižymėjo šiluma, prisėsti čia buvo išties malonu. Interjeras man nepasirodė nuobodus ar panašus į daugumą naujai atsidarančių restoranų, atvirkščiai - „Gerų laikų“ erdvė - spalvinga ir dinamiška. Akimis čia patyriau tikrą spalvų, formų ir tekstūrų spektaklį, kuriame „šoko“ ryškiaspalviai ir ramūs, klasikiniai tonai, skandinaviško tipo mediniai ir vintažiniai baldai, neįprastų formų elementai, įvairiausiais raštais išmargintos grindys bei melsvos lubos. Skirtingų, vienoje erdvėje esančių detalių ir atspalvių nemažai, tačiau jie, kaip reta, puikiai jungėsi tarpusavyje.

„Gerų laikų“ valgiaraštis man patiko savo lankstumu, nors tai - labiau picerija nei restoranas, užsisakyti pagrindinį patiekalą tikrai galima ir picos nevalgantiems.

Aš gardžią itališką picą mėgstu, todėl šio patiekalo neatsisakiau ir nusprendžiau išbandyti derinį su chorizo bei plėšyta jautiena. „Gerų laikų“ meniu dar rasite klasikinę „Margheritą“, „Prosciuto crudo“, vegetarišką, su saliamu ar gurmanišką - su burokėliais ir ožkų sūriu. Tokiam aiškiam, paprastam, bet nenuobodžiam picų sąrašui norėjosi skirti pliusą.

Iš pagrindinių patiekalų susigundžiau paragauti itin minkštos (bent jau to tikėjausi), lėto kepimo jautienos kulninės su žalių žirnelių tyre, demi-glace padažu, mėlynosiomis bulvėmis, orkaitėje keptomis morkomis, pankoliais ir vyšniniais pomidorais. Tikra daržovių fiesta, - pagalvojau.

Padavėjui informavus, jog pagrindiniai patiekalai išties sotūs, ėmėme abejoti dėl užkandžio. Tačiau vis dėlto, neatsisakėme paragauti tą dieną siūlomos moliūgų sriubos.

Pietus nusprendžiau pradėti karštu gėrimu, tad užsisakiau mėtų arbatos. Kartu su ja ant stalo atkeliavo šios picerijos „vizitinė kortelė“ - čia kepama itališka duona „focaccia“ ir rinkinys padažų jai - tyras alyvuogių aliejus ir aštrus padažas su alyvuogių aliejumi. Padavėjui parekomendavus duoną valgyti pamirkius ją į alyvuogių aliejų, taip ir padarėme. Tokio derinio skonis buvo išties puikus, neabejoju, kodėl jis taip vertinamas Italijoje.

Moliūgų sriuba buvo patiekta per keletą minučių ir lėkštėje atrodė nepriekaištingai. Tiršta, ryškiai oranžinė, gardinta (ir tuo pat metu papuošta) kepintomis moliūgų sėklomis bei baltos duonos kubeliais. Maloni buvo ne tik sriubos išvaizda, bet ir jos skonis bei tekstūra. Tiesa, papildomai mums prireikė druskos, tačiau jos stygių vertinu geriau nei perteklių. Valgydama sriubą jaučiau, kaip pamažu sušyla ne tik skrandis, bet ir visas kūnas.

Nors mums ragaujant moliūgų sriubą „Gerų laikų“ salė darėsi vis pilnesnė ir pilnesnė, pagrindinių patiekalų ilgai laukti neteko. Lėkštė, kurioje buvo patiekta jautienos kulninė, atrodė itin didelė ir gausi. Ji buvo pilna skirtingų spalvų, tekstūrų, aromatų. Ėmusi ragauti mėsą supratau, jog ji paruošta labai gerai, tačiau valgydama daržoves, lėtai keptos jautienos skonį greitai pamiršau. Pirmomis natomis „grojo“ intensyvios daržovės: žalieji žirneliai, pankolis, svogūnai. Manau, jog tokio plataus daržovių asortimento minkštai jautienos kulninei buvo per daug. Skirtingi skoniai maišėsi, o ne harmoningai jungėsi tarpusavyje.

Valgiaraštyje perskaičiau, jog savo picoms „Geri laikai“ skiria nemažai dėmesio. Pagal aprašymą - „iš aukščiausios kokybės itališkų miltų, su šviežia mocarela bei čia pat gaminamu naminiu pomidorų padažu“. Po tokio vaizdingo teksto nekantravau paragauti šio, tiesiai į Italiją turinčio nuskraidinti kūrinio.

Pica su chorizo ir jautiena buvo kvapni ir traški, su viršuje išsilydžiusiu tąsiu sūriu. Valgydama ją galėjau aiškiai jausti pikantiškos chorizo ir švelnios jautienos skonį. Gaivos suteikė švieži rukolos lapeliai. Tačiau nepasakyčiau, jog ragautą picą norėtųsi vadinti išskirtine. Tai buvo tiesiog gardi pica. Tokia, kokią gali sutikti daugelyje, kokybiškas itališkas picas gaminančių picerijų.

Geri laikai“ restorane patiekiamos maisto porcijos man pasirodė išties didelės - įpusėję pietus jau galvojome apie jų pabaigą ir viso lėkštėse esančio maisto suvalgyti nepajėgėme. Seilę varvinome ir į desertų „lentyna“, tačiau po tokių sočių pietų saldžiai degustacijai nebepasiryžome.

Picerija-restoranasGeri laikai“ buvo įdomi ir maloni šeštadienio patirtis. Gerą toną šiai vietai suteikė mielas ir komunikabilus aptarnaujantis personalas, neįpareigojanti aplinka ir spalvingas valgiaraštis. Skonio derinių, dėl kurių norėčiau čia sugrįžti dar reikėtų paieškoti, tačiau šią vietą giriu už drąsą eksperimentuoti, norą savo lankytojams atiduoti viską, kas geriausia.

Sąskaita: moliūgų sriuba - 4€, jautienos kulninė - 13,5€, pica su chorizo ir plėšyta jautiena - 11€, mėtų arbata - 2,3€, gaivusis gėrimas „Pepsi“ 1,8€.

VISO: 32,6€

Aptarnavimas: 5/5 Draugiškas, šiltas, paslaugus. Mus aptarnavęs vaikinas puikiai pasirūpino mūsų staliuku.

Interjeras: 5/5 Šiuolaikiškas, dinamiškas, spalvingas. Restorano-picerijosGeri laikai“ interjeras - traukiantis akį. Jame gausu neįprastų sprendimų, ne šabloniškų spalvų ir baldų. Dalykas, kurį norėtųsi patobulinti - aukštesnė patalpos temperatūra.

Meniu: 3/5 Valgiaraštis - netikėtas ir įvairus, maistas - spalvingas, pasižymintis skirtingų ingredientų gausa. Vis dėlto, dažnu atveju mažiau yra daugiau. Norėtųsi labiau išgrynintų, patikrintų skonių, orginalių, tik šiai vietai būdingų derinių.

Bendras vertinimas: 4.3/5

Straipsnio autorius www.meniu.lt


Šiauliai
Reda Mockienė: įkvepiantis pavyzdys siekti tikslų ir drąsiai keisti sritį
Gyvenimas atvedė į Šiaulius
Veidai | 3 MIN.
0
Lietuva
Šiauliai
Vilniuje gyvenantis vyras tapo internetinių sukčių taikiniu: paspaudęs į telefoną atsiųstą nuorodą dėl tariamo laimėjimo, jis neteko 27,3 tūkst. eurų, praneša Policijos departamentas.
Kriminalai | 2 MIN.
4
Šiandien siaučiantis stiprus ir gūsingas vėjas neaplenkė ir Šiaulių. Pačioje miesto širdyje – Prisikėlimo aikštėje – stovinti kalėdinė eglė galimai pajuto šios gamtos reiškinio jėga. Pasviro jos viršūnė su žvaigždės dekoracija.
Gatvė | 2 MIN.
0
Lietuva
Lietuva
Šventės – džiaugsmo, skanėstų ir euforijos metas. Bet po jų dažnai ateina… nuovargis, liūdesys ar net nerimas. Emocinė sveikata po šventinio periodo – ne prabanga, o būtinybė, kad grįžti į kasdienybę su šypsena, o ne su kalėdiniu perdegimu.
Sveikata | 3 MIN.
0
Sugrįžimas į rutiną po švenčių dažnai būna sunkesnis nei pats darbas – mieguistumas, pramiegoti rytai, likę pyragėlių ir sultinio prisiminimai gali trukdyti susikaupti. Pirmoji darbo diena po šventinio periodo dažnai atrodo kaip kalnas, kurį reikia įveikti. Tačiau su tinkama strategija ši diena gali praeiti sklandžiai, netgi be streso.
Kalėdų gidas | 3 MIN.
0


Vyriausybė pripažino žemės ir maisto ūkį nacionaliniam saugumui svarbia sritimi. Toks sektoriaus pripažinimas leis kurti ir palaikyti atsparią bei savarankišką šalies apsirūpinimo maistu sistemą.
Žemės ūkio ministerijos naujienos | 3 MIN.
1
Europos Komisijos (EK) pristatytas pasiūlymas dėl ilgalaikio Europos Sąjungos (ES) biudžeto 2028–2034 metams kelia daug rimtų klausimų. Ypač dėl to, kad žemės ūkio, kaimo plėtros ir žuvininkystės finansavimas mažėtų apie 20 proc. (palyginti su 2021-2027 metų laikotarpiu) ir dėl numatomo steigti naujo fondo.
Žemės ūkio ministerijos naujienos | 6 MIN.
1

Lietuva
Lietuva
Naktį per Lietuvą slinkusi audra atnešė daug nuostolių: galingi vėjo gūsiai vartė medžius, dalį gyventojų paliko be elektros, o Klaipėdos uoste teko riboti laivybą. Vėjo greitis kai kur siekė iki 31 m/s, skelbia LRT Radijas.
Lietuva | 3 MIN.
0
Ar esate susidūrę su situacija, kai kitas atsisako pripažinti savo klaidas, nors jos akivaizdžios? Tokie žmonės atrodo principingi ir egoistiški. Su kuriais Zodiako ženklais vengti pykčių, jei nenorite papildomo galvos skausmo?
Lietuva | 2 MIN.
0

Pakruojis
Pakruojis
Pakruojyje susitiko Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministras Vladislavas Kondratovičius, Latvijos sumanaus administravimo ir regioninės plėtros ministras Raimonds Čudars bei Estijos regioninės plėtros ir žemės ūkio ministras Hendrikas Johannesas Terrasas.
Politika | 3 MIN.
0
Gruodžio 18 dieną įvyko Pakruojo rajono savivaldybės tarybos posėdis. Jame dalyvavo 20 tarybos narių. Posėdžio darbotvarkėje suplanuoti 35 klausimai. Prieš prasidedant klausimų svarstymui pasveikinti gruodžio mėnesį gimtadienius šventę Pakruojo rajono savivaldybės tarybos nariai Vida Remeikienė, Robertas Ašmanavičius ir Audrius Kazlauskas.
Politika | 5 MIN.
0

Kelių eismo taisyklės (KET) sukurtos ne tik eismui reguliuoti, bet ir saugumui užtikrinti. Kai kuriems eismo dalyviams atrodo, kad laikytis visų taisyklių nėra būtina, tačiau toks požiūris yra klaidingas ir pavojingas. Net menkiausias taisyklių nepaisymas gali turėti skaudžių, o kartais ir tragiškų pasekmių.
Saugi kelionė – bendras tikslas | 5 MIN.
0
Kelionė automobiliu – tai ne tik transporto priemonės vairavimas, bet ir emocinis iššūkis vairuotojui. Daugeliui kelią apkartina stresas, kuris iš dalies kyla ne dėl išorinių veiksnių, o dėl prasto pasiruošimo kelionei. Kruopštus kelionės planavimas leidžia sumažinti įtampą ir išvengti rizikos kelyje.
Saugi kelionė – bendras tikslas | 5 MIN.
0

Pasaulis
Pasaulis
Prezidentas Volodymyras Zelenskis pareiškė, kad jo susitikimas su JAV prezidentu Donaldu Trumpu Floridoje bus viešas.
Pasaulis | 3 MIN.
0
Dėl Rusijos smūgių į Ukrainą Lenkija saugumo sumetimais naktį uždarė du oro uostus ir pakėlė į orą naikintuvus.
Pasaulis | 2 MIN.
1


Šiauliai
Šiauliai
Šiaulių techninės kūrybos centro erdvės vienai nakčiai virto tikra kūrybine laboratorija ir improvizuota filmavimo aikštele. Būtent tokioje dinamiškoje aplinkoje Šiauliuose įvyko pirmosios naktinės kūrybinės dirbtuvės „Kai kalba vanduo“, skirtos vyresnių klasių moksleiviams. Iki pat ankstyvo ryto trukęs renginys tapo erdve, kurioje jaunimas galėjo laisvai kurti, diskutuoti, tyrinėti ir praktiškai pristatyti savo idėjas, ieškodami sprendimų aktualiai šiandienos problemai – gėlo vandens trūkumui ir taršai.
Verslas | 6 MIN.
0
Pastebėję, jog Šiaulių miesto įmonėms trūksta aiškumo apie jų vaidmenį galimų ekstremaliųjų situacijų metu, Šiaulių prekybos, pramonės ir amatų rūmai, Pramonės komiteto iniciatyva (pirmininkas Rolandas Gabrielaitis, UAB „Bodesa“ prezidentas), gruodžio 5 dieną pakvietė verslo atstovus į informacinį susitikimą su Šiaulių miesto savivaldybės Civilinės saugos ir mobilizacijos specialistais tema „Pasiruošimas ekstremaliosioms situacijoms: ką privalo žinoti įmonės“.
Verslas | 4 MIN.
0

Šiauliai
Joniškis
Naktį Šiauliuose policijos pareigūnai fiksavo vagystės iš parduotuvės atvejį. Įtariamasis alkoholinių gėrimų pasiėmė neteisėtai patekęs į parduotuvę – išdaužęs durų stiklą.
Kriminalai | 2 MIN.
0
Joniškio rajone penktadienį apdegė šalia laužavietės stovėjęs šešiametis, rankas apdegė ir suaugęs vyras, praneša Policijos departamentas.
Kriminalai | 2 MIN.
0


Šiauliai
Šiauliai
Šiandien siaučiantis stiprus ir gūsingas vėjas neaplenkė ir Šiaulių. Pačioje miesto širdyje – Prisikėlimo aikštėje – stovinti kalėdinė eglė galimai pajuto šios gamtos reiškinio jėga. Pasviro jos viršūnė su žvaigždės dekoracija.
Gatvė | 2 MIN.
0
Bendrovė „Via Lietuva“ praneša, kad 2026 metais ir Šiaulių apskrityje bus vykdomi valstybinės reikšmės kelių infrastruktūros projektai. Situacija yra kintanti, todėl gali būti, kad per kitais metais sąrašas gali pasipildyti naujais projektais. Kol kas „Via Lietuva“ pateikia projektų sąrašą, kuriems vykdyti jau pasirašytos sutartys arba pirkimo procedūros eina į pabaigą ir sutartys bus pasirašytos artimiausiu metu. Taigi, kokie darbai kitąmet numatyti kiekvienoje Šiaulių regiono savivaldybėje?
Gatvė | 3 MIN.
0
Lietuva
Lietuva
Pasiruošimo didžiosioms metų šventėms laikotarpiu automobilių spūstys šalies didmiesčiuose tampa neatsiejama kasdienybės dalimi – ir kartu papildomu streso šaltiniu. Naujas gyventojų tyrimas atskleidė realybę: beveik pusė vairuotojų prie vairo patiria didelę įtampą, ir transporto spūstys jiems tampa rimtu kantrybės išbandymu. Visgi psichologai ragina į šią situaciją pažvelgti kitaip ir spūstyse sugaištas valandas paversti sau prasmingu laiku.
Gatvė | 5 MIN.
0
Artėjant Kalėdoms Lietuvos gyventojai nesvajoja nei apie egzotines salas, nei apie snieguotas Šveicarijos slidinėjimo trasas – dažnas ruošiasi Kalėdas sutikti namuose ar lankant artimuosius. Atlikta apklausa Baltijos šalyse atskleidė, kad namuose per šventes planuoja likti 71 proc. apklaustų lietuvių, 76 proc. latvių ir net 81 proc. estų.
Gatvė | 3 MIN.
0

Šiauliai
Radviliškis
2025 metų Šiaulių rajono sporto apdovanojimų šventė sukvietė rajoną garsinusius sportininkus, trenerius, sportą mylinčius kuršėniškius ir miesto svečius. Šie apdovanojimai vyksta jau dešimtą kartą. Geriausius sportininkus, trenerius, komandas ir nominacijų nugalėtojus pagal pateiktas paraiškas renka Šiaulių rajono savivaldybės Sporto taryba.
Sportas | 3 MIN.
0
Gruodžio 16 d. laisvasis mokytojas Valerijus Belovas organizavo plaukimo varžybas mokiniams, kurie lanko trenerio neformaliojo vaikų švietimo programą „Mokymas plaukti“. Varžybose mokiniai buvo suskirstyti į penkias amžiaus grupes ir rungtyniavo 25 m bei 50 m nugara rungtyse. Mokiniai pasiekę geriausius rezultatus buvo apdovanoti medaliais ir taurėmis, o visi dalyviai saldžiomis dovanėlėmis. Mažiausiems plaukikams apdovanojimus įteikė kandidatė į plaukimo meistrus Ugnė Takuševičiūtė.
Sportas | 2 MIN.
0


Šiauliai
Šiauliai
Bažnyčių restauracija – tebesprendžiamas uždavinys Lietuvoje, bet Šiauliai buvo pirmieji, kurie sulaukė profesionalių restauratorių. Šv. Petro ir Povilo bažnyčia buvo pirmasis objektas, kuris Lietuvoje atkurtas po Antrojo pasaulinio karo. Tai buvo profesionali restauracija, nes šiems Dievo namams buvo grąžintas autentiškas vaizdas, kuriuo galima gėrėtis iki šiol.
Kultūra | 8 MIN.
0
Sovietinio gyvenimo realybė, kai prie parduotuvių rikiuodavosi žmonės, vis dar atgyja ir mūsų kasdienybėje. Vaistinėse, tarsi žuvelės per maža me akvariume, laukia pirkėjai. Daugelis jų išeina tuštesnėmis kišenėmis ir nešini maisto papildų pakuotėmis.
Sveikata | 4 MIN.
0
Šiauliai
Radviliškis
Šv. Kalėdų laukiame visi, o belaukdami puošiame eglutes – kas prieš mėnesį, kas tradiciškai Kūčių dieną. Besiruošdami šventėms, retas susimąstome, kaip atsirado papuoštos kalėdinės eglutės tradicija, iš kur ji atėjo pas mus, į Lietuvą. Roko grupė „Kardiofonas“, iš Antano A. Jonyno pasiskolinę tekstą, siūlė ant eglutės pakabinti baltą nosinaitę, tačiau mes visgi ir anksčiau, ir dabar žaliaskares puošiame kitaip.
Kultūra | 8 MIN.
0
Daugyvenės kultūros istorijos muziejaus-draustinio Burbiškio dvaro istorijos muziejuje (Radviliškio r.) tvyro žaisminga nuotaika – dvaro erdvėse eksponuojama paroda „Senoviniai Kalėdų eglutės žaisliukai“. Į šventinę parodą iš privačių kolekcijų atkeliavo net 1 254 eglutės žaisliukai, pagaminti įvairiose šalyse – Vokietijoje, Austrijoje, Latvijoje, Lietuvoje, Ukrainoje, tuometinėje Čekoslovakijoje ir kitur. Žaisliukų amžius siekia XX a. pradžią – 9 dešimtmetį, tad parodoje galima pasigrožėti kalėdinėmis puošmenomis, džiuginusiomis net prieš šimtą metų.
Kultūra | 4 MIN.
0


Lietuva
Lietuva
Šiemet šventinis laikotarpis dovanoja ilgiau trunkantį laisvadienių laikotarpį, todėl natūralu, kad daug gyventojų savo namus paliks ilgesniam laikui – išvyks pas artimuosius, keliaus arba tiesiog praleis daugiau laiko ne namuose. Apsaugos ekspertai ir policija įspėja: būtent tokios dienos tampa aktyviu sezonu vagims, kurie pastaruoju metu elgiasi įžūliau ir veikia žaibiškai. Prie dažnesnių incidentų prisideda ir gyventojų šventinė skuba bei išsiblaškymas.
Namai | 5 MIN.
0
Lietuvoje savarankiškai dirbančių asmenų skaičiui viršijus 300 tūkst., vis daugiau kalbama ir apie jų poreikį įsigyti nekilnojamojo turto. Kelias iki nuosavo būsto savarankiškai dirbantiesiems gali būti sudėtingesnis. Finansų įstaigos, vertindamos laisvai samdomų specialistų ar smulkiųjų verslininkų paraiškas, taiko griežtesnius kriterijus, todėl norint gauti paskolą būtina kruopščiai pasiruošti, rašoma banko „Bigbank“ pranešime žiniasklaidai.
Namai | 5 MIN.
0

Lietuva
Šiauliai
Ketvirtadienio rytą, per pačias Kalėdas, Lietuvos muzikos pasaulį pasiekė skaudi žinia – mirė muzikantas, dainininkas ir legendinės grupės „Nerija“ narys Antanas Čapas.
Veidai | 3 MIN.
1
Šakynos bendruomenėje gyvenimas verda. Tai paliudija ir Gabrielė Kreimerytė – tikra Šakynos bendruomenės siela. Mergina čia gimė, užaugo, o baigusi studijas nusprendė grįžti ir įsikurti savo gimtojoje vietoje. Gabrielė sako dažnai išgirstanti klausimą “Kodėl taip myli Šakyną?“. Atsakymas labai paprastas – vertybes formuoja šeima, o visa Gabrielės šeima širdį atiduoda Šakynai.
Veidai | 4 MIN.
0


Lietuva
Lietuva
Gruodžio dvidešimt aštuntoji – 362-oji metų diena (septintoji 51-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 4 dienos.
Horoskopai | 4 MIN.
0
Ar esate susidūrę su situacija, kai kitas atsisako pripažinti savo klaidas, nors jos akivaizdžios? Tokie žmonės atrodo principingi ir egoistiški. Su kuriais Zodiako ženklais vengti pykčių, jei nenorite papildomo galvos skausmo?
Horoskopai | 2 MIN.
0


Lietuva
Lietuva
Gruodžio dvidešimt aštuntoji – 362-oji metų diena (septintoji 51-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 4 dienos.
Horoskopai | 4 MIN.
0
Ar esate susidūrę su situacija, kai kitas atsisako pripažinti savo klaidas, nors jos akivaizdžios? Tokie žmonės atrodo principingi ir egoistiški. Su kuriais Zodiako ženklais vengti pykčių, jei nenorite papildomo galvos skausmo?
Horoskopai | 2 MIN.
0

Lietuva
Lietuva
Kalėdos baigėsi, o šaldytuvuose ir ant spintelių dažnuose namuose vis dar pūpso kalnai maisto. Ką daryti, kad jis nenueitų perniek? Kūrybingai panaudodami likučius ne tik atsikratysite kaltės, kad maistas be reikalo atsiduria šiukšliadėžėje, bet ir sutaupysite pinigų, sako Vaida Budrienė, prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė. Trūksta idėjų receptams? Štai kelios, kurios tikrai pravers.
Virtuvė | 5 MIN.
0
Lietuviškos šventės jau daugybę metų neįsivaizduojamos be vieno pagrindinių jų akcentų – kūčiukų. Kaip įdomiau likusius kūčiukus panaudoti po švenčių.
Virtuvė | 2 MIN.
0