Aktualu | 6 MIN.

Restorano apžvalga: "Geri laikai"

Meniu.lt Meniu.lt
2020 m. vasario 7 d. 06:15
2020-01-03-080339-1.jpg

Eidama į naują, netoli Vilniaus centro įsikūrusią piceriją „Geri laikai“, išankstinės nuomonės apie šią vietą neturėjau. Socialiniuose tinkluose pateikta informacija žadėjo modernią aplinką, ganėtinai įvairų meniu, čia pat kepamą naminę duoną ir vėlyvuosius pusryčius, tačiau viso to aš nepalaikiau išskirtinumu. Išsiaiškinti, ar ši vieta gali nustebinti iš tiesų originaliais „prieskoniais“ čia keliavau vieną lietingą šeštadienio popietę.

Eidama į naują, netoli Vilniaus centro įsikūrusią picerijąGeri laikai“, išankstinės nuomonės apie šią vietą neturėjau. Socialiniuose tinkluose pateikta informacija žadėjo modernią aplinką, ganėtinai įvairų meniu, čia pat kepamą naminę duoną ir vėlyvuosius pusryčius, tačiau viso to aš nepalaikiau išskirtinumu. Išsiaiškinti, ar ši vieta gali nustebinti iš tiesų originaliais „prieskoniais“ čia keliavau vieną lietingą šeštadienio popietę.

Užėjusi į restoraną nustebau, jog jis ganėtinai didelis. Daug didesnis, nei galėjau įsivaizduoti. „Gerų laikų“ erdvė tarsi perskirta į dvi dalis - atrodo, kad vienoje jų (kiek tamsesnėje ir spalvingesnėje) smagiau stabtelti gėrimui ir picai, o kitoje (šviesesnėje ir modernesnėje) - ilgesnei ir rimtesnei vakarienei. Žinoma, planuodami ilgėliau patyrinėti šią vietą, prisėdome šiek tiek šviesesnėje restorano dalyje prie lango. Prisėdusi prie stalo akimirksniu ėmiau dairytis - iš kur sklinda šaltis? Netrukus atkreipiau dėmesį į kitame salės gale atidarytą langą ir priėjus padavėjui, apie vėsoką erdvę jį perspėjau. Mūsų pokalbį greičiausiai nugirdusi, prie kompiuterio besidarbuojanti restorano darbuotoja, langą tuoj pat uždarė, tačiau mandagus ir paslaugus padavėjas dar pasiūlė pereiti prie kito staliuko arčiau radiatoriaus. Nedvejodami sutikome.

Nors erdvi „Gerų laikų“ salė nepasižymėjo šiluma, prisėsti čia buvo išties malonu. Interjeras man nepasirodė nuobodus ar panašus į daugumą naujai atsidarančių restoranų, atvirkščiai - „Gerų laikų“ erdvė - spalvinga ir dinamiška. Akimis čia patyriau tikrą spalvų, formų ir tekstūrų spektaklį, kuriame „šoko“ ryškiaspalviai ir ramūs, klasikiniai tonai, skandinaviško tipo mediniai ir vintažiniai baldai, neįprastų formų elementai, įvairiausiais raštais išmargintos grindys bei melsvos lubos. Skirtingų, vienoje erdvėje esančių detalių ir atspalvių nemažai, tačiau jie, kaip reta, puikiai jungėsi tarpusavyje.

„Gerų laikų“ valgiaraštis man patiko savo lankstumu, nors tai - labiau picerija nei restoranas, užsisakyti pagrindinį patiekalą tikrai galima ir picos nevalgantiems.

Aš gardžią itališką picą mėgstu, todėl šio patiekalo neatsisakiau ir nusprendžiau išbandyti derinį su chorizo bei plėšyta jautiena. „Gerų laikų“ meniu dar rasite klasikinę „Margheritą“, „Prosciuto crudo“, vegetarišką, su saliamu ar gurmanišką - su burokėliais ir ožkų sūriu. Tokiam aiškiam, paprastam, bet nenuobodžiam picų sąrašui norėjosi skirti pliusą.

Iš pagrindinių patiekalų susigundžiau paragauti itin minkštos (bent jau to tikėjausi), lėto kepimo jautienos kulninės su žalių žirnelių tyre, demi-glace padažu, mėlynosiomis bulvėmis, orkaitėje keptomis morkomis, pankoliais ir vyšniniais pomidorais. Tikra daržovių fiesta, - pagalvojau.

Padavėjui informavus, jog pagrindiniai patiekalai išties sotūs, ėmėme abejoti dėl užkandžio. Tačiau vis dėlto, neatsisakėme paragauti tą dieną siūlomos moliūgų sriubos.

Pietus nusprendžiau pradėti karštu gėrimu, tad užsisakiau mėtų arbatos. Kartu su ja ant stalo atkeliavo šios picerijos „vizitinė kortelė“ - čia kepama itališka duona „focaccia“ ir rinkinys padažų jai - tyras alyvuogių aliejus ir aštrus padažas su alyvuogių aliejumi. Padavėjui parekomendavus duoną valgyti pamirkius ją į alyvuogių aliejų, taip ir padarėme. Tokio derinio skonis buvo išties puikus, neabejoju, kodėl jis taip vertinamas Italijoje.

Moliūgų sriuba buvo patiekta per keletą minučių ir lėkštėje atrodė nepriekaištingai. Tiršta, ryškiai oranžinė, gardinta (ir tuo pat metu papuošta) kepintomis moliūgų sėklomis bei baltos duonos kubeliais. Maloni buvo ne tik sriubos išvaizda, bet ir jos skonis bei tekstūra. Tiesa, papildomai mums prireikė druskos, tačiau jos stygių vertinu geriau nei perteklių. Valgydama sriubą jaučiau, kaip pamažu sušyla ne tik skrandis, bet ir visas kūnas.

Nors mums ragaujant moliūgų sriubą „Gerų laikų“ salė darėsi vis pilnesnė ir pilnesnė, pagrindinių patiekalų ilgai laukti neteko. Lėkštė, kurioje buvo patiekta jautienos kulninė, atrodė itin didelė ir gausi. Ji buvo pilna skirtingų spalvų, tekstūrų, aromatų. Ėmusi ragauti mėsą supratau, jog ji paruošta labai gerai, tačiau valgydama daržoves, lėtai keptos jautienos skonį greitai pamiršau. Pirmomis natomis „grojo“ intensyvios daržovės: žalieji žirneliai, pankolis, svogūnai. Manau, jog tokio plataus daržovių asortimento minkštai jautienos kulninei buvo per daug. Skirtingi skoniai maišėsi, o ne harmoningai jungėsi tarpusavyje.

Valgiaraštyje perskaičiau, jog savo picoms „Geri laikai“ skiria nemažai dėmesio. Pagal aprašymą - „iš aukščiausios kokybės itališkų miltų, su šviežia mocarela bei čia pat gaminamu naminiu pomidorų padažu“. Po tokio vaizdingo teksto nekantravau paragauti šio, tiesiai į Italiją turinčio nuskraidinti kūrinio.

Pica su chorizo ir jautiena buvo kvapni ir traški, su viršuje išsilydžiusiu tąsiu sūriu. Valgydama ją galėjau aiškiai jausti pikantiškos chorizo ir švelnios jautienos skonį. Gaivos suteikė švieži rukolos lapeliai. Tačiau nepasakyčiau, jog ragautą picą norėtųsi vadinti išskirtine. Tai buvo tiesiog gardi pica. Tokia, kokią gali sutikti daugelyje, kokybiškas itališkas picas gaminančių picerijų.

Geri laikai“ restorane patiekiamos maisto porcijos man pasirodė išties didelės - įpusėję pietus jau galvojome apie jų pabaigą ir viso lėkštėse esančio maisto suvalgyti nepajėgėme. Seilę varvinome ir į desertų „lentyna“, tačiau po tokių sočių pietų saldžiai degustacijai nebepasiryžome.

Picerija-restoranasGeri laikai“ buvo įdomi ir maloni šeštadienio patirtis. Gerą toną šiai vietai suteikė mielas ir komunikabilus aptarnaujantis personalas, neįpareigojanti aplinka ir spalvingas valgiaraštis. Skonio derinių, dėl kurių norėčiau čia sugrįžti dar reikėtų paieškoti, tačiau šią vietą giriu už drąsą eksperimentuoti, norą savo lankytojams atiduoti viską, kas geriausia.

Sąskaita: moliūgų sriuba - 4€, jautienos kulninė - 13,5€, pica su chorizo ir plėšyta jautiena - 11€, mėtų arbata - 2,3€, gaivusis gėrimas „Pepsi“ 1,8€.

VISO: 32,6€

Aptarnavimas: 5/5 Draugiškas, šiltas, paslaugus. Mus aptarnavęs vaikinas puikiai pasirūpino mūsų staliuku.

Interjeras: 5/5 Šiuolaikiškas, dinamiškas, spalvingas. Restorano-picerijosGeri laikai“ interjeras - traukiantis akį. Jame gausu neįprastų sprendimų, ne šabloniškų spalvų ir baldų. Dalykas, kurį norėtųsi patobulinti - aukštesnė patalpos temperatūra.

Meniu: 3/5 Valgiaraštis - netikėtas ir įvairus, maistas - spalvingas, pasižymintis skirtingų ingredientų gausa. Vis dėlto, dažnu atveju mažiau yra daugiau. Norėtųsi labiau išgrynintų, patikrintų skonių, orginalių, tik šiai vietai būdingų derinių.

Bendras vertinimas: 4.3/5

Straipsnio autorius www.meniu.lt


Kelmė
Kelmės rajone automobilis partrenkė dviračiu važiavusį senjorą, jis vėliau mirė
Kelmės rajone sekmadienio vakarą automobilis partrenkė dviračiu važiavusį senjorą, kuris vėliau mirė ligoninėje.
Kriminalai | 2 MIN.
0
Lietuva
Lietuva
Nelaimingi atsitikimai darbe nutinka kur kas dažniau, nei daugelis įsivaizduoja – kasmet jie paliečia šimtus darbuotojų visoje Lietuvoje. Daugiausiai nelaimių nutinka statybos, gamybos, transporto ir sandėliavimo sektoriuose. Tačiau ekspertai įspėja, jog pavojai tyko net ir ten, kur rizika atrodo minimali, todėl apsauga reikalinga kiekvienam.
Aktualijos | 4 MIN.
0
Gruodžio 15-oji – Tarptautinė arbatos diena; Lietuvos teismų diena.
Horoskopai | 5 MIN.
0
Pasaulis
Lietuva
Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis pirmadienį Berlyne tęs derybas su Jungtinių Valstijų delegacija, įskaitant Donaldo Trumpo specialųjį pasiuntinį Steve‘ą Witkoffą ir JAV prezidento žentą Jaredą Kushnerį, pranešė jo komanda.
Pasaulis | 2 MIN.
0
Sekmadienį Žaliojo Kyšulio salose finišavo paskutinis šių metų „Beach Pro Tour Futures“ serijos paplūdimio tinklinio turnyras. Moterų varžybose triumfavo lietuvės Ieva Vasiliauskaitė ir Erika Kliokmanaitė.
Sportas | 2 MIN.
0


Vyriausybė pripažino žemės ir maisto ūkį nacionaliniam saugumui svarbia sritimi. Toks sektoriaus pripažinimas leis kurti ir palaikyti atsparią bei savarankišką šalies apsirūpinimo maistu sistemą.
Žemės ūkio ministerijos naujienos | 3 MIN.
1
Europos Komisijos (EK) pristatytas pasiūlymas dėl ilgalaikio Europos Sąjungos (ES) biudžeto 2028–2034 metams kelia daug rimtų klausimų. Ypač dėl to, kad žemės ūkio, kaimo plėtros ir žuvininkystės finansavimas mažėtų apie 20 proc. (palyginti su 2021-2027 metų laikotarpiu) ir dėl numatomo steigti naujo fondo.
Žemės ūkio ministerijos naujienos | 6 MIN.
1

Kaunas
Lietuva
Kauno apygardos prokuratūros vyriausiasis prokuroras Rimas Bradūnas sako, kad generalinei prokurorei Nidai Grunskienei dalies profesinės sąjungos narių reiškiami priekaištai yra nepagrįsti – vadovė reikšmingai prisidėjo prie ikiteisminių tyrimų kokybės ir operatyvumo, kompetentingų ir stiprių darbuotojų pritraukimo į prokuratūrą, jos stiprinimo ir skaidrinimo.
Lietuva | 6 MIN.
0
Baltarusijos režimui savaitgalį paleidus 123 politinius kalinius, o JAV prieš tai panaikinus sankcijas Baltarusijos kalio trąšų eksportui, Seimo Užsienio reikalų komiteto (URK) pirmininkas Remigijus Motuzas sako, kad Lietuva iš Donaldo Trumpo administracijos nesulaukė raginimų imtis analogiškų veiksmų Minsko režimo atžvilgiu.
Lietuva | 4 MIN.
0

Radviliškis
Šiauliai
Gruodžio 11 dieną Pociūnų bendruomenės namuose surengtas Radviliškio rajono savivaldybės vadovų susitikimas su vietos gyventojais. Tai buvo gyvas, dalykiškas ir pagarbus pokalbis apie tai, kas žmonėms svarbiausia – susisiekimą, vaikų saugumą, gyvenamosios aplinkos tvarkymą ir bendruomenės ateitį.
Politika | 4 MIN.
0
Šiaulių miesto savivaldybės tarybos narių balsavimas buvo paskutinis žingsnis dėl ugdymo aplinkos mokesčio išlaikymo didinimo Šiaulių mieste ikimokyklinį ir priešmokyklinį ugdymą gaunantiems vaikams. Ir politikai buvo vieningi. Tėvams pinigines teks ploninti jau nuo Naujųjų, nes sprendimo projektas įsigalios nuo sausio 1 dienos. Vaikų vasaros atostogas taip pat teks planuoti atsakingiau. Ikimokyklinį ir priešmokyklinį ugdymą teikiančios švietimo įstaigos iš anksto neatostogausiančių vaikų tėvų reikalaus avansinio mokesčio.
Politika | 5 MIN.
0

Kelių eismo taisyklės (KET) sukurtos ne tik eismui reguliuoti, bet ir saugumui užtikrinti. Kai kuriems eismo dalyviams atrodo, kad laikytis visų taisyklių nėra būtina, tačiau toks požiūris yra klaidingas ir pavojingas. Net menkiausias taisyklių nepaisymas gali turėti skaudžių, o kartais ir tragiškų pasekmių.
Saugi kelionė – bendras tikslas | 5 MIN.
0
Kelionė automobiliu – tai ne tik transporto priemonės vairavimas, bet ir emocinis iššūkis vairuotojui. Daugeliui kelią apkartina stresas, kuris iš dalies kyla ne dėl išorinių veiksnių, o dėl prasto pasiruošimo kelionei. Kruopštus kelionės planavimas leidžia sumažinti įtampą ir išvengti rizikos kelyje.
Saugi kelionė – bendras tikslas | 5 MIN.
0

Pasaulis
Pasaulis
Baltarusijos protestų lyderė Marija Kalesnikava, sekmadienį kalbėdamasi su žurnalistais, pareiškė, kad nieko nesigaili, – tokie jos žodžiai nuskambėjo po to, kai, tarpininkaujant Jungtinėms Valstijoms, ji buvo netikėtai išlaisvinta.
Pasaulis | 3 MIN.
2
Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis pirmadienį Berlyne tęs derybas su Jungtinių Valstijų delegacija, įskaitant Donaldo Trumpo specialųjį pasiuntinį Steve‘ą Witkoffą ir JAV prezidento žentą Jaredą Kushnerį, pranešė jo komanda.
Pasaulis | 2 MIN.
0


Pakruojis
Šiauliai
Su Pakruojo rajono savivaldybės vadovais – meru Sauliumi Margiu, vicemere Simona Lipskyte, administracijos direktore Aušra Dveliene ir savivaldybės skyrių vedėjais susitiko UAB „Milsa“ generalinis direktorius Mantas Makulavičius, vykdantysis direktorius Mindaugas Verbickas, AB „Klovainių skalda“ gen. Direktorius Gediminas Mozūras, projektų ir inovacijų direktorius Imantas Kuncevičius, UAB „Eksplosita“ verslo plėtros direktorius Vaidas Zubavičius.
Verslas | 2 MIN.
0
Dar vos prieš dešimtmetį frazė „globali karjera“ Lietuvos kontekste buvo beveik išskirtinai siejama su vienu miestu – Vilniumi. Norint dirbti su tarptautiniais klientais, gauti vakarietišką atlyginimą ir kopti karjeros laiptais, persikėlimas į sostinę buvo neišvengiamas. Tačiau šiandien situacija – kitokia. Skaitmeninė transformacija, pandemijos įtvirtintas nuotolinis darbas ir naujas įmonių požiūris į talentų paiešką leidžia Alytui, Šiauliams ar Panevėžiui tapti ne tik patogaus gyvenimo, bet ir pasaulinio lygio karjeros centrais.
Verslas | 5 MIN.
0

Kelmė
Šiauliai
Kelmės rajone sekmadienio vakarą automobilis partrenkė dviračiu važiavusį senjorą, kuris vėliau mirė ligoninėje.
Kriminalai | 2 MIN.
0
Vakar Šiaulių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas gavo šiauliečio pareiškimą dėl sukčių veiklos internete.
Kriminalai | 2 MIN.
0


Šiauliai
Šiauliai
Spindulio gatvėje oficialiai baigti rangos darbai. Čia iš esmės sutvarkyta važiuojamoji dalis: atnaujinta 660 m asfalto dangos kartu su nuovažomis.
Gatvė | 2 MIN.
1
Šiaulių rajone ketvirtadienio vakarą įvyko eismo įvykis, kurio metu, pirminiais duomenimis, vienas automobilis trenkėsi į kito galą. Vieno iš vairavusių asmenų sveikatos būklę medikai vertino ligoninėje.
Gatvė | 2 MIN.
0
Kaunas
Lietuva
Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas pranešė, kad vakar, gruodžio 11 d., Kaune parblokštos dvi pėsčiosios.
Gatvė | 2 MIN.
0
Kasdien pravažiuojame dešimtis ar net šimtus kilometrų ir dažnas įsitikinęs – vairuoju atsargiai, man nieko nenutiks. Tačiau statistika kalba kitaip: kelių eismo įvykiai įvyksta per sekundę, o jų pasekmės gali būti gerokai skaudesnės, nei tikėtasi. Ne vienas vairuotojas pripažįsta, kad tik po pirmo rimtesnio incidento suprato, jog automobilio draudimas nėra formalumas, o reali finansinė pagalba, galinti apsaugoti nuo tūkstantinių nuostolių. Tokiais atvejais ypač vertinama, kai sprendimus galima priimti greitai – čia į pagalbą ateina ir Perlo draudimas, leidžiantis apsidrausti per kelias minutes.
Gatvė | 3 MIN.
0

Radviliškis
Radviliškis
2025 metų lapkričio 24–30 dienomis Santjage (Čilė) vyko Pietų Amerikos lengvosios atletikos meistrų čempionatas. Šiame čempionate dalyvavo sporto klubo „Salikalnis“ pirmininkė Genovaitė Kazlauskienė. Ji dalyvavo dvejose rungtyse (W75 gr.) ir laimėjo du aukso medalius.
Sportas | 2 MIN.
0
Antradienio vakarą Radviliškio sporto arenoje tvyrojo ypatinga atmosfera: FSK „Radviliškis“ žaidė paskutines šių metų rungtynes namuose.
Sportas | 3 MIN.
0


Šiauliai
Šiauliai
Rūta Balsė – muzikos pedagogė, neformalaus švietimo mokytoja-ekspertė. Rūta jau 25 metus vadovauja vaikų muzikos studijai „En den du“ ir 10 metų yra moterų ansamblio „Gegužė“ vadovė.
Veidai | 3 MIN.
0
„Čia ateina tie, kurie mato širdimi“, – sako Dovilė Jakimavičienė, „Oh yes I do“ ir „Gražūs dalykai“ įkūrėja. Šiaulietės parduotuvė-studija siūlo įvairias dovanų idėjas ir aksesuarus šventėms.
Veidai | 2 MIN.
0
Šiauliai
Pakruojis
Gruodžio 19 d. 18.30 val. Šiaulių kultūros centras kviečia visus susiburti Prisikėlimo aikštėje ir pasinerti į jaukią, šventinę nuotaiką – čia vyks Kalėdinių giesmių vakaras.
Kultūra | 2 MIN.
1
Gruodžio 12-osios vakarą jau 20-ąjį kartą buvo pasveikintas neeilinius pasiekimus parodęs Pakruojo krašto jaunimas – įvyko tradiciniai jaunimo apdovanojimai „Jaunosios žvaigždutės 2025“. Už įvairias iniciatyvas, pasiekimus, įgyvendintas idėjas apdovanota 15 jaunųjų nominantų mokslo, sporto, verslumo, kultūros bei kitose srityse.
Jaunimas | 2 MIN.
0


Lietuva
Lietuva
Lietuvoje savarankiškai dirbančių asmenų skaičiui viršijus 300 tūkst., vis daugiau kalbama ir apie jų poreikį įsigyti nekilnojamojo turto. Kelias iki nuosavo būsto savarankiškai dirbantiesiems gali būti sudėtingesnis. Finansų įstaigos, vertindamos laisvai samdomų specialistų ar smulkiųjų verslininkų paraiškas, taiko griežtesnius kriterijus, todėl norint gauti paskolą būtina kruopščiai pasiruošti, rašoma banko „Bigbank“ pranešime žiniasklaidai.
Namai | 5 MIN.
0
Šiandien vos keliais paspaudimais telefono ekrane technologijos tvarko namus, reguliuoja šildymą ir apšvietimą bei apsiperka. Inovacijos ir dirbtinis intelektas yra integruojamas net į buitinės technikos prietaisus, pavyzdžiui, šaldytuvus. Technologinės naujovės leidžia palengvinti jų priežiūrą, su kuria susiję nemažai mitų. Kokie jie ir ar juose yra bent krislas tiesos?
Namai | 5 MIN.
0

Šiauliai
Šiauliai
Rūta Balsė – muzikos pedagogė, neformalaus švietimo mokytoja-ekspertė. Rūta jau 25 metus vadovauja vaikų muzikos studijai „En den du“ ir 10 metų yra moterų ansamblio „Gegužė“ vadovė.
Veidai | 3 MIN.
0
„Čia ateina tie, kurie mato širdimi“, – sako Dovilė Jakimavičienė, „Oh yes I do“ ir „Gražūs dalykai“ įkūrėja. Šiaulietės parduotuvė-studija siūlo įvairias dovanų idėjas ir aksesuarus šventėms.
Veidai | 2 MIN.
0


Lietuva
Pasaulis
Gruodžio 15-oji – Tarptautinė arbatos diena; Lietuvos teismų diena.
Horoskopai | 5 MIN.
0
Kalėdos Europoje turi daug veidų. Vokietijos mugės, garsėjančios savo mastu ir klegesiu, daugelį metų yra neatsiejama šventinio sezono kryptis. Tačiau lietuviai atranda ir kitą Kalėdų pasaulį – ramesnį, natūralesnį, jaukesnį. Į Skandinaviją prieš šventes verta keliauti tiems, kurie nori autentiškumo, atvirukuose matytų vaizdų ir patys patirti ypatingą ritualą – Šv. Liucijos dienos minėjimą. Keltų operatorius DFDS pranešime spaudai dalijasi, kuo Kalėdų mugės Skandinavijoje – ypatingos, ir ko būtina nepraleisti.
Laisvalaikis | 5 MIN.
0


Lietuva
Lietuva
Gruodžio 15-oji – Tarptautinė arbatos diena; Lietuvos teismų diena.
Horoskopai | 5 MIN.
0
Gruodžio 15–21 d. – gali vyrauti įtampa ir netikėtų posūkių laikotarpis.
Horoskopai | 8 MIN.
0

Lietuva
Lietuva
Šventiniu laikotarpiu tautiečių širdyse ir lėkštėse silkė užima garbingą vietą. Ji patiekiama su „patalais“, svogūnais, morkomis, grybais ar net razinomis – tikra klasika, be kurios sunku įsivaizduoti Kūčių stalą. Tačiau ši nedidelė, nebrangi ir ištisus metus prieinama žuvis – kur kas daugiau nei mūsų virtuvės pažiba. Lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“ primena, kad silkė yra itin mėgstama ir kitų tautų virtuvėse, o jos maistinė vertė neretai lenkia net kur kas brangesnes žuvis.
Virtuvė | 5 MIN.
0
Šventiniam laikotarpiui desertų studijos „Macaroom“ konditerės Giedrė Pečenkienė ir Jovita Morkūnaitė siūlo alternatyvą įprastiems ir visiems jau puikiai pažįstamiems imbieriniams sausainiams. Nors speculoos sausainių pavadinimas skamba neįprastai, tai įdomesnė imbierinių sausainių versija, kurią kiekvienas labai nesudėtingai pasigamins namuose.
Virtuvė | 3 MIN.
0