PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Barzdočiaus laboratorija2023 m. Birželio 8 d. 20:00

BARZDOČIAUS LABORATORIJA #2. Grilio sezonas: ko reikia kiekvienam lauko virtuvės šefui?

Lietuva

Ugnė UrbonėŠaltinis: Etaplius.LT


269638

Nuotaikingasis barzdočius Domantas tęsia „unboxing“ laidą „Barzdočiaus laboratorija“. Šiandien veiksmas persikelia į pačio laidos vedėjo kiemą, mat jis vertins ir apžiūrės grilio įrangą. O taip, barzdočius, kaip lauko virtuvės užkariautojas, tikrai turės ką pasakyti!

Šašlykai, kepsneliai, burgeriai, troškiniai ir kiti patiekalai – Domanto mėgstama tema. Ne ką mažiau šiam barzdočiui patinka aptarinėti ir lauko virtuvės prietaisus (kurių pats savo kieme turi ne vieną!). Šiandienos dėmesio centre – įmonės „Grilinam“ kurtas, ištobulintas ir pirkėjų širdis užkariavęs „Lauko virtuvės kombainas“.

Prieš daugiau kaip dešimtmetį užkurtas šeimos verslas prekiauja pačių gaminamais lauko virtuvės prietaisais – šašlykinėmis, rūkyklomis, krosnelėmis, iešmais ir lauko virtuvės kombainais. Minimalistinį dizainą propaguojanti „Grilinam“ komanda atskleidžia, kad jų stiprioji pusė – gaminių kokybė ir ilgaamžiškumas.

„Visi mūsų gaminiai – iš tvirto 4 mm metalo. Gal nepopuliaru taip galvoti, tačiau neturime tikslo, kad klientas grįžtu po poros metų. Mums smagu, kai klientai atvyksta atsinaujinti savo grilio įrangos po dešimtmečio ir būna laimingi dėl to, kad senoji šašlykinė jiems labai gerai tarnavo. Esame už tvarumą“, – mintimis dalijasi „Grilinam“ komanda.

Barzdočius Domantas, apžiūrėdamas lauko virtuvės kombainą, kurį sudaro du prietaisai – šašlykinė ir kazano krosnelė, atranda visus gaminio funkcionalumus ir juos aptaria. Akyla laidos vedėjo akis pastebi net mažiausias smulkmenas, kurios paprastai atsitiktinio internetinio pirkėjo žvilgsnio nė nepatraukia.

Kad kalbų nebūtų per daug, barzdočius ne tik apžiūri, bet ir išmatuoja lauko virtuvės kombaino metalo storį, nuodugniai įvertina kitas ypatybes. Smalsu? Žiūrim!

Daugiau laidų rasite rubrikoje „Barzdočiaus laboratorija“.

#