Angle down Atgal

Naminiai „Raffaello“ – daug, greitai ir pigiai

Visiems žinomų ir bene visų mėgstamų „Raffaello“ saldainių galima nesunkiai pasigaminti patiems namuose.

Reikės:

1 indelio kondensuoto pieno

200 g sviesto

200 g kokosų drožlių

1 stiklinės migdolų

vanilinio cukraus (arba šlakelio konjako) pagal skonį

Gaminimo būdas

Kambario temperatūros sviestą gerai suminkykite šakute.

Sviestą sumaišykite su kondensuotu pienu, vaniliniu cukrumi (arba konjaku) ir puse (100 g) kokosų drožlių.

Masę kruopščiai ištrinkite elektrine maišykle, kad gautumėte vientisą kremą.

Paruoštą kremą laikykite parą šaldytuve. Po to ištraukite sukietėjusį kremą ir imkite formuoti saldainius.

Šaukšteliu paimkite kremo gabalėlį, peiliu nubraukite nuo šaukštelio ir suvoliokite rutuliuką tarp pirštų. Į vidų įsprauskite migdolo riešutą. Taip suformuokite saldainius iš visos masės. Visus juos apvoliokite likusiose (100 g) kokosų drožlėse.

Sudėkite į saldaininę arba gražią dėžutę. Laikykite šaldytuve.

Saldainius patiekti reikia atšaldytus, nes ilgai gulėję kambario temperatūroje jie gali patirpti. Bet taip atsitinka retai, nes paprastai jie suvalgomi anksčiau.

comment Skaitytojų komentarai (0)

Taip pat skaitykite