Angle down Atgal

Kreminis varškės tortas

Kreminis varškės tortas - tai lengvo skonio, nesunkiai pagaminamas desertas, kuris paliks sužavėtus ne tik smaližius. 

Jums reikės:

Pirmam sluoksniui:

4 pakelių sausainių (renkuosi „Gaidelius“)

200 gramų sviesto

Antram sluoksniui:

350 gramų kreminės varškės

1 lapelio želatinos

30 gramų šokoladinio kremo

20 gramų oreo trupinių

Trečiam sluoksniui:

350 gramų vanilinio varškės kremo

100 gramų juodųjų serbentų džemo

1 lapelio želatinos

Ant viršaus:

Šokoladinio kremo

Oreo trupinių

Pagrindo gamyba tradicinė ir žinoma iš seniai. Sausainius sutriname iki trupinių ir sumaišome su tirpintu sviestu. Pilame į pasirinktą kepimo indą, gerai suspaudžiame, kiek pakeliame kraštelius ir kepame 15 minučių 170 laipsnių orkaitėje.

Antram sluoksniui pirmiausiai tirpdome želatinos lapelį. Vadovaukitės pakuotės instrukcijomis. Į varškės kremą dedame šokoladinio kremo, želatiną, oreo trupinių ir viską gerai išmaišome. Pilame ant iškepto atvėsusio pagrindo ir stingdome šaldytuve apie valandą.

Trečiam sluoksniui vėl išsitirpdome želatiną, maišome su vaniline varške, džemu ir dedame ant antrojo sluoksnio.

Šio sluoksnio dar nestingdome. Pilame ant jo ištirpdytą atvėsusį šokoladinį kremą ir pagaliuku padarome ornamentus. Kraštus puošiame oreo trupiniais.

comment Skaitytojų komentarai (0)

Sponsored video

Taip pat skaitykite