Angle down Atgal

Klasikinis „tinginys“

Manau neatsirastų žmonių, kurie bent kartą nėra ragavę „tinginio“. Tai vienas klasinių desertų, kuris mūsų šeimoje yra neatskiriama daugelio švenčių dalis. O čia mano mėgstamiausio „tinginio“ receptas.

Reikės:
1 skardinės kondensuoto pieno
200 g sviesto
800 g sausainių 
40 g žemės riešutų
25 g kakavos

Gaminimas:
Sviestą išlydome (bet ne užviriname), supilame kondensuotą pieną ir kakavą, viską gerai išmaišome ir dedame sulaužytus sausainius bei sukapotus žemės riešutus.

Puodą nuimame nuo kaitros visą masę gerai išmaišome. Sausainių masę dedame į maišelius, juos dedame į pasirinktą formą ir gerai suslegiame. „Tinginį“ dedame į šaldytuvą ir pora valandų pašaldome.

comment Skaitytojų komentarai (0)

Sponsored video

Taip pat skaitykite