Angle down Atgal

Kepti cukinijų skridinėliai su česnakiniu padažu

Šie cukinijų kepsniai bus puikus užkandis prie pagrindinių patiekalų.

Reikės:

1 cukinijos,

50 g miltų,

3 šaukštų aliejaus,

druskos, pipirų pagal skonį,

50 g majonezo,

2 česnako skiltelių.

Gaminimo būdas

Cukiniją supjaustykite 1–2 mm storio skridinėliais. Pabarstykite druska ir pipirais pagal skonį.

Kiekvieną skridinėlį apvoliokite miltuose ir dėkite į gerai įkaitintą keptuvę su aliejumi. Apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

Česnako skilteles išspauskite į majonezą. Jei reikia, įberkite truputį druskos, pipirų ir išmaišykite. Padažą patiekite prie keptų cukinijų.

Skanaus!

Alfa.lt

comment Skaitytojų komentarai (0)

Taip pat skaitykite