Artėjant didžiosioms metų šventėms visiems gerai pažįstama atlikėja, verslininkė bei „Lidl“ ambasadorė Natalija Bunkė atveria duris į savo šventinio pasiruošimo užkulisius – nuo įspūdingų dekoracijų, jaukių vakarų su artimaisiais iki akimirkų virtuvėje. Šiemet žinoma moteris ne tik kviečia pažvelgti į jos šeimos Kalėdų tradicijas iš arčiau, bet ir dalijasi ypatingu, bet nebrangiu kepenėlių pašteto receptu, kuris nustebins net ir pačius išrankiausius šventinės vakarienės svečius.
Virtuvė | 5 MIN.

0
Artėjant šventėms bulvės išlieka vienu populiariausių ir universaliausių produktų, kurį lietuviai renkasi tiek kasdienai, tiek kalėdiniam stalui. Bulves lietuviai naudoja tiek gaminant paprastus, tradicinius garnyrus, įvairiausius troškinius, apkepus ir, žinoma, baltą mišrainę, kuri yra neatsiejama žiemos švenčių stalo dalis. Ši daržovė vertinama dėl paprastumo, pigumo ir sotumo. Be to, ji gali ilgai stovėti šaldytuve, todėl nereikia jaudintis dėl greito suvartojimo laiko.
Virtuvė | 4 MIN.

0