Angle down Atgal

Grūdinės kultūros

Grūdinės kultūros yra auginamos visame pasaulyje ir sudaro svarbią maisto pramonės dalį. Dėl palankių klimato sąlygų ir derlingo dirvožemio, daugelį grūdinių kultūrų tinka auginti ir Lietuvoje. Šiame straipsnyje sužinosite apie pagrindines grūdines kultūras, taip pat apie grūdų transportavimo, sandėliavimo, džiovinimo, valymo ir kitas paslaugas, kuriomis galės pasinaudoti kiekvienas savo derliaus kokybe besirūpinantis ūkininkas.

Aukštos kokybės technika

Visi technikos darbai atliekami naudojant modernius ir profesionalius, specialiai darbui su grūdinėmis kultūromis pritaikytus įrenginius. Jūsų užauginti grūdai bus saugiai nuvežti į sandėlius, ten valomi, prižiūrimi, džiovinami, vėliau nuvežami į reikiamą vietą. Tinkamai atliekant visus priežiūros darbus ir sudarant grūdų sandėliavimui optimalias sąlygas, išsaugomos jų maistinės, sėklinės savybės, ženkliai pagerinama kokybė.

Grūdinių kultūrų įvairovė

Modernios technologijos suteikia galimybes dirbti su visomis pagrindinėmis Lietuvoje augančiomis grūdinių kultūrų rūšimis: javais, miežiais, kviečiais, kvietrugiais, pupomis, kukurūzais, rapsais ir kt. Kiekvienai grūdinių kultūrų rūšiai reikalingos kiek skirtingos sandėliavimo bei apdirbimo sąlygos, apie kurias geriausiai nusimano patyrę specialistai, kurie yra pasirengę padėti Jums paruošdami tik aukščiausios kokybės produktus.

Grūdinės kultūros reikalauja ypatingo dėmesio ir kruopštumo. Grūdų džiovyklos – tai vienas efektyviausių būdų, padedantis išsaugoti jų maistines, sėklines savybes po derliaus nuėmimo Kreipkitės į grūdinių kultūrų transportavimu, sandėliavimu, bei apdirbimu užsiimančias įmones – investuokite į inovacijas ir aukštą kokybę.

Informacijos šaltinis: https://gruzdziumalunas.lt

Reklama

comment Skaitytojų komentarai (0)

Taip pat skaitykite