Angle down Atgal

Gardi vištienos sriuba su kukurūzais

Siūlome paįvairinti įprastą vištienos sriubą kukurūzais ir kiaušiniais.

Reikės:

500 g vištienos šlaunelių

2–2,5 litrų vandens

100 g morkų

100 g svogūnų

250 g bulvių

1 indelio konservuotų kukurūzų

3 kiaušinių

kelių krapų šakelių

druskos, pipirų pagal skonį

0,5 šaukštelio ciberžolės

aliejaus kepimui

Gaminimo būdas

Vandenyje išvirkite vištienos šlauneles. Ištraukite mėsą iš sultinio, atskirkite nuo kaulų ir smulkiai supjaustykite. Vėl sudėkite į sultinį.

Keptuvėje su įkaitintu aliejumi porą minučių vartydami pakepinkite smulkiai sukapotus svogūnus, nuskustas ir mažais kubeliais supjaustytas morkas ir bulves.

Pakepintas daržoves suberkite į sultinį, sudėkite nuvarvintus kukurūzus, pabarstykite druska, pipirais, ciberžole ir virkite ant vidutinės ugnies 10–15 minučių.

Kiaušinius išplakite šakute mažame dubenėlyje ir, nuolat maišydami, pamažu supilkite į sriubą. Pavirkite 5 minutes.

Supilstę į lėkštes užberkite kapotų krapų.

Skanaus!

Alfa.lt

comment Skaitytojų komentarai (0)

Taip pat skaitykite