Debiutinę knygą pristatęs virtuvės meistras atskleidė, ar moka išvirti cepelinus

Utena
Autorės nuotr.
Utenos diena redakcija Etaplius žurnalistas
Šaltinis:  Etaplius.lt

Balandžio 23 dieną Utenos A. ir M. Miškinių viešojoje bibliotekoje debiutinę savo knygą „Aš, tu ir virtuvė“ pristatė kraštietis virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas. Leidinyje autorius atveria savo restorano bei širdies duris ir pasakoja, kiek daug gali nuveikti, jei tik turi savyje pakankamai parako. Garsus virtuvės profesionalas stebina stebuklingais ir kartu paprastais receptais, kviečia į kelionę, kupiną kvapą gniaužiančių susitikimų ir nutikimų, nuopuolių bei pakilimų, ragina patirti tikrąjį restorano virtuvės gyvenimą įsileisdamas į slapčiausias jos kerteles, kur kiekviena smulkmena gali tapti lemtinga.

Daugiau apie tai skaitykite trečiadienio laikraštyje „Utenos diena".