Debiutinę knygą pristatęs virtuvės meistras atskleidė, ar moka išvirti cepelinus
Utena
Autorės nuotr.
Balandžio 23 dieną Utenos A. ir M. Miškinių viešojoje bibliotekoje debiutinę savo knygą „Aš, tu ir virtuvė“ pristatė kraštietis virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas. Leidinyje autorius atveria savo restorano bei širdies duris ir pasakoja, kiek daug gali nuveikti, jei tik turi savyje pakankamai parako. Garsus virtuvės profesionalas stebina stebuklingais ir kartu paprastais receptais, kviečia į kelionę, kupiną kvapą gniaužiančių susitikimų ir nutikimų, nuopuolių bei pakilimų, ragina patirti tikrąjį restorano virtuvės gyvenimą įsileisdamas į slapčiausias jos kerteles, kur kiekviena smulkmena gali tapti lemtinga.
Foto galerija:
dsc-0948.jpg
dsc-0952.jpg
dsc-0956.jpg
dsc-0960.jpg
dsc-0970.jpg
dsc-0978.jpg
dsc-0989.jpg
dsc-0992.jpg
dsc-0994.jpg
Daugiau apie tai skaitykite trečiadienio laikraštyje „Utenos diena".
KOMENTARAI
(0)
Griežtai draudžiama Etaplius.lt naujienų portale skelbiamą informaciją naudoti
kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama
platinti Etaplius.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei
sutikimas gautas, būtina nurodyti Etaplius.lt šaltinį. Ši informacija yra
Etaplius.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija.
Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu
redakcija@etaplius.lt