Angle down Atgal

Ciabatta laiveliai – kai norisi ne itin sveiko, bet gardaus maisto

Kulinarės ir uoliai besisukančios virtuvėje taip pat užsimano "nelegalaus maisto". Na, tokių nevisai sveikų dalykų, kaip kebabai. Kai ant nosies laisvas savaitgalis, kada nereikia skubėti, su vyru kartais pasiduodame tokioms pagundoms. Šį kartą negalėjome apsispręsti, ko užsinorėti. Prisiminiau, kad anksčiau darydavau Ciabatta laivelius. Tai štai! Buvo tikrai nekasdieniška, bet skanu. O patiekalas ir labai gerai atrodo, tad galėsite draugams patiekti per filmų ar žaidimų vakarą.

Jums reikės:

Ciabatta šviežio ir minkšto batono;

Kokio tik mėgstate sūrio;

Kumpelio arba kepinto faršo;

Paprikos;

Pomidoro;

Marinuotų agurkėlių;

Enchilada ar pizza prieskonių;

Mėgiamų padažų.

Ciabatta pjovėme per pusę, šiek tiek paskobėm vidų, kad liktų laivelis. Ištepėme pomidorų padažu vidų, tada išklojome sūrio lapeliais (perkame cheder sūrio lapelius). Ant viršaus dėjome pjaustytą kumpelį, paprikų, pomidorų ir marinuotų agurkų kubelius.

Pabarstėme prieskoniais, o tada - gausiai užbėrėme tarkuoto sūrio. Mes pritingome padaryti dar vieną žingsnį, bet jūs galite - į išlydytą sviestą įspauskite šiek tiek česnako ir aptepkite Ciabattos kraštelius. VISKAS. Laiveliai 5-7 minutėms keliauja į įkaitintą orkaitę, kad sušiltų ingredientai ir apskrustų „bulkelių“ kraštai. Dėkitės padažo, valgykite rankomis ar su įrankiais. Garantuoju, bus labai skanu!

comment Skaitytojų komentarai (0)

Taip pat skaitykite