Angle down Atgal

Čiabatos laiveliai – kai norisi pabėgti nuo sveikos mitybos

Kulinarės ir uoliai besisukančios virtuvėje moterys ir merginos taip pat užsimano „nelegalaus maisto“. Na, tokių ne visai sveikų dalykų kaip kebabai. Kai ant nosies laisvas savaitgalis, kada nereikia skubėti, su vyru kartais pasiduodame tokioms pagundoms. Šį kartą negalėjome apsispręsti, ko užsinorėti. Prisiminiau, kad anksčiau darydavau čiabatos laivelius. Tai štai! Buvo tikrai nekasdieniška, bet skanu. O patiekalas ir labai gerai atrodo, tad galėsite draugams patiekti per filmų ar žaidimų vakarą.

Jums reikės:

  • čiabatos šviežio ir minkšto batono;
  • kokio tik mėgstate sūrio;
  • kumpelio arba kepinto faršo;
  • paprikos;
  • pomidoro;
  • marinuotų agurkėlių;
  • enčilados ar picos prieskonių;
  • mėgstamų padažų.

Čiabatą pjovėme per pusę, šiek tiek paskobėme vidų, kad liktų laivelis. Ištepėme pomidorų padažu vidų, tada išklojome sūrio lapeliais (perkame čederio sūrio lapelius). Ant viršaus dėjome pjaustyto kumpelio, paprikų, pomidorų ir marinuotų agurkų kubelius.

Pabarstėme prieskoniais, o tada gausiai užbėrėme tarkuoto sūrio. Mes pritingome padaryti dar vieną žingsnį, bet jūs galite: į išlydytą sviestą įspauskite šiek tiek česnako ir aptepkite čiabatos kraštelius. VISKAS. Laiveliai 5–7 minutėms keliauja į įkaitintą orkaitę, kad sušiltų ingredientai ir apskrustų „bulkelių“ kraštai. Dėkitės padažo, valgykite rankomis ar su įrankiais.Garantuoju – bus labai skanu!

comment Skaitytojų komentarai (0)

Taip pat skaitykite