Angle down Atgal

Apsilaižysite pirštus: nuostabaus skonio krevečių sriuba

Atėjus žiemai ypatingai norisi kuo greičiau sušilti ir turėti kuo daugiau energijos. Vienas iš greičiausių ir maloniausių būdų tai padaryti – lėkštė gardžios, šiltos bei sočios sriubos.

Ingredientai:

Česnakai, 2 skiltelės

Medus, 1 arbatinis šaukštelis

Morkos, 2 vienetai

Paprika, 1 vienetas

Svogūnai, 1 vienetas

Spageti, 100 gramų

Krevetės be kevalo, 200 gramų

Kokosas, pienas, 200 mililitrų

Daržovių sultinys, 1l

Gaminimo eiga:

Susmulkintą česnaką apkepti kartu su smulkinta paprika, morka bei svogūnu.

Įdėti šaukštelį medaus, sudėti krevetes, užpilti kokosų pienu ir daržovių sultiniu, sudėti virtus spagečius. Sriubą troškinti apie 15 minučių.

Patiekite šiltą, galite papuošti žalumynais.

Skanaus!

comment Skaitytojų komentarai (0)

Taip pat skaitykite