Angle down Atgal

Antanas Juknevičius vienai dienai tapo grill šefu – kepsnių skonis sužavėjo ir Dakaro čempioną

Laisvą nuo lenktynių Dakaro ralyje dieną „Kreda“ komandos lenktynininkas Antanas Juknevičius išnaudojo gamindamas sau ir komandos nariams. Puikių rezultatų net ir ekstremaliomis sąlygomis Saudo Arabijos dykumose pasiekti padėjo komandos naujausių partnerių Kamado BONO kepsninė. Gardūs kvapai į „Kredą“ stovyklą paskatino užsukti ir septyniskart Dakaro ralio nugalėtoją sunkvežimių įskaitoje Vladimirą Čaginą. Paragavęs vieno gabalėlio, jis liko sužavėtas skoniu ir netrukus ėmė ragauti vieną kepsnį po kito.

 

Kepsniai dykumoje

Dakaro dalyviams įveikus pusiaukelę – šešis etapus iš dvylikos – sausio 8 d. numatyta poilsio diena. Lenktynininkai ir techninis personalas ją išnaudoja įvairiai. Lietuvišką prijuostę užsirišęs Antanas Juknevičius nusprendė pamaloninti save ir komandos bičiulius bei iškepti sultingų kepsnių su komandos „Kreda“ naujų partnerių Kamado BONO kepsnine.

„Esu didelis maisto gaminimo entuziastas, bet mano įgūdžiai geriausiai atsiskleidžia tada, kai dirbu su tinkama įranga. Todėl galiu tik patikinti, kad kepsnius kepti su Kamado BONO kepsnine vienas malonumas. Patikimumas ir kokybė – Dakare yra neatsiejami ir gyvybiškai svarbūs, tad džiugu, kad ir šios Kamado BONO kepsninės pasižymi šiomis savybėmis. Apie aromatą, medžio anglių dūmuose išmaudytus kepsnius sunku ką ir kalbėti, kol pats neparagauji. Tą jums galėtų patvirtinti ir mano geras draugas Vladimiras Čaginas, kuris užsukęs į stovyklą dėl uoslę kutenančių gardžių kvapų, kirto vieną kepsnį po kito“, – pasakojo Antanas Juknevičius, vienai dienai tapęs grill šefu.

Dakaro dalyviai įprastai pietauja bivake įrengtoje valgykloje arba gaminasi patys. Vis dėlto „Kreda“ komandos kepsninė ir nosį maloniai kutenančių kepsnių kvapas patraukė ne vieno dalyvio dėmesį ir buvo išskirtinė arabiškame peizaže.

Pirkėjas gauna naudą

Lietuvių sukurtas Kamado BONO prekinis ženklas sparčiai išpopuliarėjo ne tik Lietuvoje, tačiau ir už jos ribų. Ir tam yra priežasčių.

„Kamado Bono parduoda ne prekę, ne kainą, o naudą. Tuo mes skiriamės iš kitų tokio pobūdžio kepsninių gamintojų ir atstovų. Su mūsų kepsnine klientas tobulėja. Jis gauna ir kokybišką daiktą už patrauklią kainą, ir geriausias garantines sąlygas rinkoje, ir išliekamas žinias, kurių gali semtis kasdien mūsų įkurtoje vienoje didžiausių pasaulyje grill bendruomenių facebooke ,,Lithuania grilling &smoking”, ir gerą laiką mūsų renginiuose. Su Bono Jūs valgote skanų ir teisingai pagamintą maistą, mokotės, ir atrandate naują hobį, Jūs tampate geru grill šefu savo namų sąlygomis. O gaminti maistą yra ypač paprasta ir jis gali būti visoks, nes Bono yra daugiafunkcinis įrenginys: ir kepsninė, ir orkaitė/krosnis, ir rūkykla. Paruoškite marinatą ar prieskonius pagal skonį, visa kita padarys pati kepsninė. Nustebsite, kaip tai paprasta ir kokį puikų rezultatą galite pasiekti su minimaliomis žiniomis“, – išskirtinius kepsninės bruožus pabrėžė Kamado BONO įkūrėjas Tomas Petryla.

Šimtą tūkstančių žmonių vienijančios grill bendruomenės ,,Lithuania grilling &smoking” įkūrėjas prideda, kad su Bono kepsnine galima grilinti maistą ištisus metus, net ir ekstremaliausiomis oro sąlygomis, pavyzdžiui, tokiomis, kokios pasitinka Dakaro dalyvius Saudo Arabijoje. Anot T. Petrylos, Antano Juknevičiaus Dakare išbandyta kompaktiška BONO MINIMO kepsninė, puikiai tinka ir išvykoms į gamtą.

Apie Antaną Juknevičių:

2022-ųjų Dakaro ralis sausio 1–14 dienomis trečią kartą vyksta Saudo Arabijoje. „Kreda“ komandos lyderis – Antanas Juknevičius yra labiausiai patyręs lietuvis Dakaro lenktynininkas, startavęs 13-ame savo Dakare. Smėlynus ir dykumas laikantis savo stichija, Dakaro panku vadinamas lenktynininkas yra tris kartus pagerinęs Baltijos šalims priklausantį geriausią rezultatą automobilių kategorijoje. 2018-iais Antanas Juknevičius organizatorių oficialiai pripažintas Dakaro ralio legenda.

comment Skaitytojų komentarai (0)

Rekomenduojamas video turinys


Taip pat skaitykite