REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Laisvalaikis2022 m. Sausio 1 d. 17:48

2022 metų meilės horoskopas: kaip seksis jūsų santykiams, o ką aplankys meilė?

Vilnius

Freepik.com nuotr.

Reporteris AustėjaŠaltinis: Etaplius.lt


198355

Naujųjų 2022 metų pradžioje meilės ir romantikos planeta Venera atsidurs ugningame Šaulio ženkle. Tai suteiks romantiškam gyvenimui prieskonio, o poros galės mėgautis saldžiu meilės skoniu. Pažiūrėkime, kokie skirtingi Zodiako ženklai gali tikėtis meilės savo gyvenime Naujaisiais metais.

1. Avinas

Šiais metais branginsite savo meilės kupiną gyvenimą ir užmegsite dar artimesnius ryšius su savo partneriu. Santykiuose atsiras daugiau jausmingumo ir pasitikėjimo vienas kitu. Vieniši šio ženklo atstovai šiais metais gali netikėtai susituokti.

2. Jautis

Šiais metais turėtumėte sutelkti dėmesį į santykių su partneriu stiprinimą, o ne klaidų priminimą ar įsitrauktimą į kaltės žaidimą. Išmintingai rinkite žodžius. Kai tik pasitikėjimas bus atkurtas iš visos širdies sulauksite partnerio palaikymo, o tai padidins jūsų pasitikėjimą savimi.

3. Dvyniai

Ateinantys metai bus palaima jūsų meilės gyvenimui, nes galėsite dar labiau sustiprinti santykius su partneriu. Jūs dievinsite vienas kito kompaniją ir kaip niekada sustiprinsite judviejų ryšį. Būkite šiais metais dėmesingi – pradžiuginkite savo mylimąjį dovanomis ar gražiais žodžiais.

4. Vėžys

Turite įrodyti savo partneriui, kad esate patikimas, o jūsų santykiai saugūs. Jūsų nuoširdumas padės sutvirtinti santykių pamatą. Kokybiškas laiko praleidimas ir emocinės paramos suteikimas taip pat padės pagerinti jūsų meilės gyvenimą.

5. Liūtas

Pažvelkite į savo santykius su užuojauta. Kai tai padarysite, jūsų meilės gyvenimas tiesiog pražys ir taps džiaugsmo bei laimės šaltiniu. Jūsų partneris palaikys jus sunkiausiomis dienomis, o tai dar labiau jus suartins.

6. Mergelė

Kaip niekad šiais metais santykiai jums suteiks džiaugsmingą laiką. Jei esate vieniši, užmegsite naujus romantiškus santykius, kurie atneš ramybę ir stabilumą gyvenime. Būsite rūpestingas savo partneriui, tai bus įvertinta ir atlyginta.

7. Svarstyklės

Poros, kurias sieja stiprus ryšys gali planuoti įsikurti. Susituokusioms poroms žadamas ramus ir meilės kupinas laikas. Venkite aštrių ginčų ir netinkamo elgesio su savo partneriu. Ilgai gyvenantys santuokoje mėgausis savo meilės gyvenimu be didelių problemų.

8. Skorpionas

Būsite patenkinti savo santykiais, o meilė tvyros ore. Jūsų intymus gyvenimas bus pripildytas dinamiškumo ir branginsite kiekvieną akimirką. Tie, kurie neįsipareigoję, šiais metais suras meilę, kuri leis jiems geriau subalansuoti savo gyvenimą.

9. Šaulys

Daug laiko praleisite su savo antrąją puse, o tai pagerins tarpusavio ryšį. Jei esate ilgalaikiuose santykiuose, šie metai puikus metas žengti svarbu žingsnį. Neleiskite savo nesaugumui žaisti, stenkitės visiškai pasitikėti savo partneriu.

10. Ožiaragis

Metų pradžia gali atnešti tam tikrų problemų jūsų meilės gyvenime, tačiau metams bėgant santykiai taps sklandesni. Pagerės jūsų pasitikėjimas savimi, meilės reikaluose išliksite ramūs ir santūrūs. Atkreipkite dėmesį į savo žodžių pasirinkimą.

11. Vandenis

Stenkitės praleisti daugiau laiko su savo partneriu, taip sustiprinsite tarpusavio ryšį. Nebūkite užsispyrę ties savo planais ir stenkitės improvizuoti, kai to reikia. Būkite labiau atidūs savo antrai pusei, nepamirškite palepinti dovanomis ar gražiais žodžiais.

12. Žuvys

Jei vis dar esate vienišas, kažkas pasibels į jūsų meilės duris, užmegsite intymų ryšį. Turintys antras puses gali tikėtis laimės ir pilnatvės meilės gyvenime. Palaikykite aiškų bendravimą su savo partneriu ir nepalikite vietos dviprasmybėms.



REDAKCIJA REKOMENDUOJA