REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Grožis2021 m. Birželio 11 d. 14:31

2021 metų vasaros gelinių nagų tendencijos: kaip būti išskirtinei ir stilingai?

Vilnius

Reporteris AustėjaŠaltinis: Etaplius.lt


178328

Nagai – tai neatsiejama stiliaus detalė, kuri gali puikiai papildyti jūsų įvaizdį. Vasara, kaip tik puikus metas eksperimentuoti, nebijoti būti ryškiai ir stilingai. Taigi, kokios tendencijos šią vasarą, į ką reikėtų atkreipti dėmesį?

Žiemą norisi prislopintų tamsesnių spalvų, todėl vasarą pats metas išbandyti ryškias ir akį traukiančias spalvas. Juolab, kad naujausios tendencijos, šiuo metų laiku, siūlo nebijoti spalvų ir įvairių ryškių elementų ant nagų. Kūno spalvos nagai – visada išliekanti klasika, tačiau jie niekuo neišsiskiria ir tarsi susilieja su bendru jūsų įvaizdžiu.

428695-cnd21-summer-social-museummeetcute-hands-v2.jpg

Naujausia CND Shellac Summer city chic gelinių lakų kolekcija, po šaltos ir ilgos žiemos, siūlo vasarą nebijoti eksperimentuoti ir išbandyti ryškias spalvas.

428714-cnd21-summer-social-museummeetcute-sh-lineup-v1-rgb-300.jpg

Naujausioje kolekcijoje rasite 6 ryškias ir išraiškingas spalvas. Kiekviena spalva turi savo ypatingą ir unikalų atspalvį – ryški violetinė, raudona, kuri primena Sangriją, prisirpusios avietės spalva, koralinė, drąsi oranžinė ir baseino mėlynumą primenanti mėlyna. Su šia gelinių lakų kolekcija, kad ir ką veiktumėte, kad ir kaip atrodytumėte – jūs visada būsite stilinga ir išskirtinė.

 

428712-cnd21-summer-main-consumeralt-v1-rgb-300.jpg

Kokias dailės tendencijas rinktis?

Kaip ir minėjome anksčiau, vasarą nebijokite eksperimentuoti. Naujausios tendencijos rodo, kad nagų dailėje išlieka populiarūs gėlių, augalų ir gyvūnų motyvai. Todėl drąsiai puoškite nagus ryškiomis detalėmis. Vasarą nebijokite ryškesnių spalvų – taip atrodysite itin žaismingai.

 

428710-cnd21-summer-main-avantgarde-v1-rgb-300.jpg

Populiarūs nagų dailės elementai šią vasarą – įvairūs taškeliai, grafiniai elementai ar taisyklingos formos. Taip pat šį sezoną itin madingas ryškus prancūzas, su tokiu lakavimu tikrai neprašausite. Su CND Shellac Summer city chic kolekcija visas šias idėjas pavyks puikiai įgyvendinti.

428700-cnd21-summer-social-museummeetcute-sh.jpg

Kuo išskirtiniai CND Shellac lakai?

Prekinis ženklas CND priklauso tarptautinei Revlon JAV įmonei, tai yra pirmoji įmonė, kuri sukūrė gelinį laką. Jų patentuotas pavadinimas Shellac tapo tarsi sinonimu, kalbant apie gelinį laką.

Su CND Shellac lakais dirbti labai paprasta. Šių lakų technologija tarpusavyje derina naudojimo paprastumą ir gelio tvirtumą. Pirmą kartą nagų industrijos istorijoje atsirado neskilinėjantis ir ilgai išliekantis lakas.

428704-cnd21-summer-social-museummeetcute-vx-sh.jpg

CND Shellac lakai iš kitų gelinių lakų išsiskiria tuo, kad juos itin lengva naudoti ir nusiimti. Panašiai kaip į bet kurią profesionalią manikiūro procedūrą, į CND Shellac sistemą įeina nagų lako pagrindas, lakas ir lako kietėjimo priemonė.

Lakas apdorojamas UV arba LED lempoje – tai užtikrina greitą jo džiovinimą. Su CND Shellac lakais jūsų nagai atrodys itin natūraliai, o plonas elastinis sluoksnis patikimai saugo nago plokštelę. Galiausiai gaunamas puikus manikiūras, kuris net 14 dienų išlaiko blizgesį ir idealų vaizdą. Norint nusiimti laką, tą padarysite labai greitai – užtruksite vos 5 minutes.

 

Remiamas turinys 



REDAKCIJA REKOMENDUOJA