REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2021 m. Spalio 27 d. 14:22

Visagine sprendžiamos šeimų problemos

Utena

Reporteris ElenaŠaltinis: Etaplius.lt


192355

Visagino savivaldybės Šeimos komisija, siekdama išsiaiškinti Visagino šeimų poreikius, problemas, bendradarbiaudama su Visagino savivaldybės administracijos Vaiko gerovės komisija, 2021 m. spalio 18-22 dienomis organizavo Šeimos savaitę „Bendradarbiaukime šeimos gerovės labui“, kuri vyko Visagino šeimos ir vaiko gerovės centre.

Į Šeimos savaitę buvo kviečiami visaginiečiai, norintys pasikalbėti Visagino šeimoms iškylančiomis problemomis, pasidalinti idėjomis ar pasiūlymais, užduoti klausimus, pabendrauti neformalioje aplinkoje.

Galima pasidžiaugti, kad pirmą kartą organizuotoje Šeimos savaitėje dalyvavo 52 dalyviai. Šeimos komisijos nariai, Vaiko gerovės komisijos atstovai sulaukė nemažai visaginiečių, kuriems aktualios šeimų, vaikų problemos. Buvo keliami įvairiausi klausimai: dėl žalingų įpročių, nusikalstamumo prevencijos organizavimo, teikiamų paslaugų šeimoms prieinamumo ir kokybės problemos, paslaugų prieinamumas turintiems elgesio ir emocijų sutrikimus, pagalbos vaikų turinčių negalią atstovams pagal įstatymą teikimas, kitos bendradarbiavimo galimybės, diskutuota su atvejo vadybininkais dėl paslaugų teikimo šeimoms organizavimo, specifikos, veiksmingumo, konsultuoti pedagogai ir kt.

Dėkojame visiems atėjusiems. Jūsų pastabos išgirstos, vertinamos ir ieškoma sprendimo būdų. Išsakytas siūlymas organizuoti tokius susitikimus dažniau.



REDAKCIJA REKOMENDUOJA