REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2020 m. Sausio 21 d. 11:16

2020-aisias mažylių susilauksiantiems tėveliams – džiugi staigmena

Kaunas

Pixabay.com nuotr.

Reporteris SkaistėŠaltinis: Etaplius.lt


114428

Jeigu šiuo metu svarstote apie šeimos pagausėjimą, tuomet Raseinių rajono savivaldybė praneša Jums džiugią žinią. Šiemet kaip ir 2019 m. vaikučių susilaukę tėveliai gaus Savivaldybės skiriamą tikslinę 100 € dydžio paramą.

Šia simboline parama siekiame priminti Jums, kad Raseinių kraštas džiaugiasi kiekvienu į šį pasaulį atėjusiu mažyliu ir yra pasirengęs Jums padėti žengiant kilniu tėvystės keliu.

„Tėvystė - vienas gražiausių dalykų, kuriuos gali patirti žmogus. Grožio nebūna per daug. Todėl pernai inicijavome tarybos sprendimą, lėmusį, kad nuo 2019 m. birželio 1 d. iki gruodžio 31 d. kiekvienam Raseinių rajono savivaldybėje gimusiam vaikui buvo skirta 100 € dydžio tikslinė parama. <...> Kiekvienas mažylis - tai didelis džiaugsmas tiek Raseiniams, tiek ir visai Lietuvai“,- socialiniame tinkle Facebook rašė Raseinių rajono savivaldybės meras Andrius Bautronis.

Per mero įvardytą laikotarpį Savivaldybės parama pasiekė 112 mažylių tėvus ir sudarė 11 200 € dydžio sumą. Viliamės, kad skirti pinigai tapo puikiu dėmesio ženklu kūdikius auginantiems tėvams.



REDAKCIJA REKOMENDUOJA