REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Veidai2019 m. Balandžio 16 d. 15:34

2019-ųjų metų mokytoja tapo plateliškė

Telšiai

Reporteris UgnėŠaltinis: Etaplius.lt


80104

Jau ketvirtą kartą Kaune rinkosi aktyviausių Lietuvos mokyklų mokytojai, moksleiviai ir kiti bendruomenių nariai, susirungę tradiciniais tapusiuose Lietuvos mokyklų apdovanojimuose (LMA).

Balandžio 11 dieną iškilmingo renginio KTU „Santakos“ slėnyje metu paaiškėjo nugalėtojai. Šiemet į renginį registravosi daugiau nei 500 dalyvių. Tai – didžiausias dalyvių skaičius renginio istorijoje. Iš viso Lietuvos mokyklų apdovanojimams buvo pateikta 121 nominacija. Balsavimas vyko socialiniame tinkle „Facebook“, o daugiausiai „patinka“ (angl. like) balsų - paspaudimų kiekvienoje nominacijoje surinkęs trejetukas toliau buvo vertinamas komisijos. 2019-ųjų Metų mokytoja tapo Platelių gimnazijos pradinių klasių mokytoja Vitalija Lukavičienė.

Vitalija labai reikli sau ir kitiems, darbšti, lanksti įvairioms nuomonėms priimti, besistengianti žengti koja kojon su šiuolaikinėmis technologijomis, atsakinga, iš kitų išsiskirianti savanoriškomis veiklomis, neatlygintinu darbu ir pagalba kitiems. Mokytoja nori tobulėti, mokytis ir augti, todėl dažnai vyksta į seminarus, konferencijas ir mokymus. Vitalija pati daug investuoja į save, kad eitų tik į priekį.

Pradinukų pamokos būna labai įvairios: projektai, demonstravimas, kūrybinės dirbtuvės, su muzika, žaidimais ir kt. Daug pamokų veda lauke, kitose erdvėse, stengiasi, kad mokiniai daug judėtų, sportuotų.

Mokytoja Vitalija yra įdomi, laisva, šiuolaikiška, drąsi lyderė, pavyzdys kolegoms ir visai bendruomenei.

Lietuvos mokyklų apdovanojimams mokytoją pasiūlė jau antrus metus Platelių gimnazijos sporto salėje kartu sportuojanti ir sveiką gyvenimo būdą propaguojanti bendruomenė kartu su treneriu.

Platelių gimnazijos inf.



REDAKCIJA REKOMENDUOJA