REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Gatvė2020 m. Sausio 22 d. 13:19

2019 m. gyventojams padovanojo sutvarkytas gatves

Kaunas

Reporteris SkaistėŠaltinis: Etaplius.lt


114632

Sausis – tai mėnuo, leidžiantis suskaičiuoti praėjusių metų nuveiktus darbus. Prasminga, kai tie darbai atneša apčiuopiamą naudą krašto gyventojams. Tarp jų, žinoma, derėtų priskirti ir kelių asfaltavimą, teigiamai veikiantį gyventojų gyvenimo kokybę, o iš dalies ir jų Nekilnojamojo turto vertę.

Suremontuotos gatvės

Raseinių rajono savivaldybės investicijos į kelius 2019 m. - 1 354 000 €. Už šias lėšas buvo suremontuotos Raseinių miesto Stonų gatvė, Mokyklos bei Laukų gatvių atkarpos, Ariogalos miesto Vilties gatvė, Verėduvos kaimo Vėtrų gatvė, Betygalos miestelio Vaškutės, Naujosios bei Žaliosios gatvių atkarpos. Nenuskriausti liko ir Kalnujų miestelio gyventojai, šiandien galintys džiaugtis suremontuota Dovainavos gatve. Galime džiaugtis puikiai sutvarkyta Nemakščių miestelio Lakštingalų gatve, o skirmantiškiai pagaliau sulaukė Miško gatvės tvarkymo darbų. Katauskių kaime suremontuota Dubysos gatvė, o Viduklės miestelyje sutvarkyta Gėlių gatvės atkarpa. Dėmesio sulaukė ir Girkalnio miestelio Vingio bei Gervinės kaimo Šlynos gatvės. Iš viso per 2019 m. Savivaldybė sutvarkė apytiksliai 6, 676 km gatvių.

Didina krašto patrauklumą

Pasak Savivaldybės mero Andriaus Bautronio, investicijos, skirtos kelių asfaltavimui didina viso mūsų krašto patrauklumą, gerina gyvenimo kokybę, tačiau kartu reikalauja ir tam tikro gyventojų pakantumo laikiniems trikdžiams, kylantiems dėl kelio darbų.

„Išmintingai vykdoma gatvių tvarkymo politika lemia didesnį savivaldybės patrauklumą gyventojams. Dulkės ir prasti keliai nėra tai, apie ką svajotume nubudę ryte ar ruošdamiesi keliauti į darbą. Kita vertus, noriu padėkoti gyventojams už kantrybę, pademonstruota kelių tvarkymo metu. Mūsų kraštas tvarkosi ir tam reikia visų mūsų pastangų“,- sakė Raseinių rajono savivaldybės meras Andrius Bautronis.

Darbai bus tęsiami ir 2020 m.

2020 m. Savivaldybė taip pat skirs didelį dėmesį kelių priežiūros darbams. Kokie darbai bus vykdomi, priklausys nuo gaunamų Kelių priežiūros ir plėtros programos. Daugiau informacijos bus pateikta ateityje.



REDAKCIJA REKOMENDUOJA