2018-ųjų rudens mados tendencijos

Vilnius
Pexels.com nuotr.
Reporteris Monika Etaplius žurnalistas
Šaltinis:  Etaplius.lt

Sparčiai artėjant rudeniui ateina metas ir atsinaujinti garderobą. Parduotuvėse jau mirguliuoja naujausios šio sezono drabužių kolekcijos, o mes apžvelgiama populiariausias 2018 m. rudens mados tendencijas.

Spalvos: nuo sodrių iki ryškių

Kiekvieną sezoną spalvų institutas „Pantone“ pristato savo populiariausių spalvų paletę. Šių metų rudens drabužių ir aksesuarų spalvų gama sujungia klasiką su individualizmu. Rudeniškų atspalvių paletę papildo netikėtos, ryškios ir gaivos spalvos, tokios kaip žaliosios citrinos ar alyvinė. Tai leidžia išlaikyti eleganciją, nepaslepiant savo meniškos prigimties bei originalumo.

Patys minkščiausi megztiniai

 

Pasitikite rudenį su pačiais jaukiausiais ir švelniausiais megztiniais. Mados parduotuvėse tokių dabar apstu. Rinkitės pastelines spalvas ir nevaržančius kirpimus, kad net ir prie darbo stalo jaustumėtės it susisupusios į patį minkščiausią apklotą. „Oversize“ stiliaus, pečius apnuoginantys ar atvirkščiai – kaklą dengiantys – megztukai pridės šarmo bet kurią savaitės dieną.

Gyvūnų raštai

Pitonas, zebras, leopardas, krokodilas ir dar daugiau gyvūnų laisvai klajoja šio sezono mados podiumuose ir kėsinasi užvaldyti mados pasaulį visa jėga. Ar tai būtų leopardo rašto paltas, ar zebro kailį primenanti suknelė, šį sezoną nelikite nepastebėta!

Retro estetika

8-ojo dešimtmečio stiliaus „bomber“ švarkeliai, platėjančios pliso kelnės, vintažiniai aksesuarai ir, žinoma, aksomas – jeigu dar neišrausėte savo mamos spintos, skubėkite tai padaryti, mat retro mada sugrįžta pilnu trenksmu. Trūksta idėjų? Panagrinėkite, ką žmonės vilkėjo 1985-aisiais, ir pritaikykite tas aprangos detales savo garderobe.

Sportiniai batai

Mes nekalbame apie tolimiausiame spintos kampe nukištus sportinius batelius, kuriuos kažkada nešdavotės į kūno kultūros pamokas. Šio sezono sportiniai batai yra tikros žvaigždės – kuo ryškesni, kuo masyvesni, ir labiau paraukiantys akį. Na, ir žinoma, kuo (pra)bangesni. Šiuolaikinės stileivos sportinę avalynę derina prie visko – ir prie lengvučių suknelių, ir prie elegantiškų kelnių.

Reklama: bestdress.lt