Notice: Undefined index: etapliusAdmin in /home/alfa/subdomains/etaplius/straipsnisDESKTOP.php on line 3
ETAPLIUS - 2018-ųjų horoskopai šiaulietės astrologės akimis
REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Laisvalaikis2017 m. Gruodžio 29 d. 21:56

2018-ųjų horoskopai šiaulietės astrologės akimis

Šiauliai

Andrius TverijonasŠaltinis: Etaplius.lt


24838

2018-ųjų metų simboliu taps Geltonasis Žemės Šuo. Pasitinkant Naujuosius metus, bene labiausiai visiems rūpi, kaip kitąmet klostysis širdies reikalai – ar būsime mylimi, ar mylėsime patys, kaip pasisuks karjera? Įvairios šalies žiniasklaidos priemonės pateikia bendro pobūdžio metų horoskopus, o savaitraštis „Etaplius“ pakalbino Šiauliuose gyvenančią astrologę, pseudonimu Mea Regulas, kuri mielai sutiko apžvelgti, ką žvaigždės pranašauja Šiaulių regiono gyventojams.

Labai svarbi bus aukso spalva

Kitų metų simbolis – Šuo. Tai seniausias žmogaus prijaukintas naminis gyvulys. Simboline prasme pirmiausia jis reiškia ištikimybę, budrumą. Tai žmogaus sargas, kuris yra patikimas, draugiškas bei ištikimas gyvūnas.

Norėdami 2018 metais įgauti šio simbolio palankumą, turite tinkamai pasirengti ir sutikti Naujuosius metus. Pagrindinės 2018 metų spalvos bus: geltona, juoda, aukso, oranžinė.

Naujųjų metų išvakarėse ir apskritai bet kokioje šventėje kitais metais aukso spalva bus itin svarbi. Naujamečio apsirengimo stiliui tiks juodas klasikinis drabužis, bet verta pasvarstyti, kad ši konservatoriška spalva būtų papuošta aukso arba geltonos spalvos elementais. Tai gali būti karoliai, diržai, dirželiai, lankas ar kiti aukso arba geltonos spalvos aksesuarai.

Svarbu, kad Naujuosius metus sutiktumėte kuo gausesniame artimų žmonių arba šeimos rate. Kadangi pagrindinis šuns bruožas – judesys, veiksmas, energija, ištikimybė, todėl ir 2018-ieji metai bus kontrastingi, judrūs ir neišvengiamai daug kam gyvenime atneš stiprių pokyčių.

Tie, kurie turi didelių ambicijų karjeroje, turėtų nepamiršti, kad tai darbingi metai, todėl savo siekių pasieks, jei kruopščiai ir atkakliai dirbs, nebijos rizikuoti.

Taip pat šie metai pasižymės kylančiais klausimais dėl šeimos, jos gerovės kūrimo ar pagerinimo. 2018-ieji taip pat palankūs santuokai įteisinti, o naujos pažintys gali tapti daug žadančios ir ilgalaikės.

Vaikai, gimę Geltonojo Šuns metais, turės labai daug teigiamų savybių, jie išsiskirs puikia atmintimi, noru tobulėti, smalsumu.

Žuvys

Žuvų ženklo atstovai 2018-aisiais galės pasidžiaugti tikrai dosniais ir palankiais metais. Gyvenimas nušvis kitomis, daug šviesesnėmis ir gaivesnėmis spalvomis. Tai, kas buvo nereikalinga ir atgyvenę, liko jau praeityje.

Kiti metai palankūs keisti darbą ar net profesiją, tiesiog reikia pasitikėti savo intuicija. Laisvos Žuvytės gali įsipainioti į romanų gausą, kurie tik pasaldins gyvenimą, tačiau neatneš tikrosios meilės.

Ypač geri metai bus meniškos sielos Žuvų atstovams, todėl neribokite savo fantazijos ir būsite pripažinti.

Vandeniai

Vandeniams 2018-ieji pateiks finansinių siurprizų. Tie, kurie daug ir stipriai dirbo 2017 metais, bus apdovanoti. 2018 metai Vandenio ženklo atstovams žada naujų pažinčių, daug kelionių ir naudingų ryšių. Gyvenimas bus toks aktyvus, kad galite pervargti. Todėl būtinai pasilepinkite saulės spinduliuose ir suteikite sau atostogų.

Asmeniniame Vandenių gyvenime pagaliau įsivyraus ramybė ir pastovumas. Geriausia dovana Vandeniui 2018 metais bus kelialapis prie jūros.

Ožiaragiai

Ožiaragiai Geltonojo Šuns metais susitelks į darbą. Čia jie sieks suspindėti savo profesionalumu ir užsispyrimu, vykdant projektus. Iš tiesų 2018 metai išmokys Ožiaragius tolerancijos, atlaidumo bei nekontroliuoti svetimų problemų. Todėl pasistenkite šiais metais labiau susikoncentruoti ties savimi.

Geltonasis Šuo į Ožiaragių gyvenimą atneš daug pozityvo, pasitikėjimo savimi, stabilumo. O metų pabaigoje Ožiaragiai bus apdovanoti kolegų pagarba, vadovų palankumu, tikėtina, kad finansinis kapitalas kitais metais išaugs dvigubai.

Šauliai

Šauliams Gaidžio metai buvo pakankamai geri. Taigi optimizmo nepraraskite ir 2018 metais, nes šie metai žada daug naujų kelionių, naujų įspūdžių ir daug pažinčių. Seksis tiems, kurie mokės išlaikyti pusiausvyrą. Aplinkiniai jus vertins, todėl būtinai pasidalykite savo žiniomis ir talentais su aplinkiniais.

Šuns metais būkite drąsus ir imkitės net pačių netikėčiausių projektų įgyvendinimo. 2018 metai bus palankūs mokslams, saviugdai ir kvalifikacijai kelti.

Skorpionai

Vienišiems Skorpionams Geltonojo Šuns metai padovanos partnerį. Nors Skorpionai ir slepia savo jausmus viduje, bet būtent Šuns metai padės išlaisvinti tai, kas tūno giliai viduje. Todėl tikėtina, kad šiais metais Skorpiono ženklo atstovai ne tik suras antrąsias puses, bet ir įteisins ryšius santuokos rūmuose.

Pirmoji metų pusė bus kiek įtemptesnė ir pareikalaus daug pastangų iš jūsų darbe, tačiau antroji metų pusė bus lengvesnė, galite net pasijusti pernelyg atsipalaidavę. Taip atsipalaidavę, kad sukilęs noras išlaidauti gerokai patuštins Skorpionų pinigines. Taip pat šie metai yra palankūs keisti mitybos įpročius ar net gyvenimo būdą.

Svarstyklės

Nuolat dvejojančios Svarstyklės ir vėl bus paskendusios abejonėse, kokį teisingiausią sprendimą priimti. 2018 metai šiam Zodiako ženklui žada didelių permainų. Nebijokite rizikuoti – gyvenimas pasiūlys daug naudingų bendradarbiavimo pasiūlymų, tad būkite atidūs, mažiau dvejokite, kad nepražiopsotumėte jums siunčiamų galimybių.

Kadangi Svarstyklių ženklo atstovai Šuns metais bus ypač susikoncentravę į darbinę sritį, Svarstyklių antrosios pusės gali pasijausti nuskriaustos, nes stokos jūsų dėmesio.

Mergelės

Mergelėms Geltonojo Šuns metais teks liežuvį prilaikyti už dantų, o kritiką pasilaikyti sau, nes neatsargiai ištartas žodis gali labai įskaudinti. 2018 metai Mergelės ženklo atstovus išmokys tolerancijos ir santūrumo, priešingu atveju konfliktai neišvengiami.

Ateinantys metai pareikalaus prisiimti atsakomybę už savo veiksmus. Daugiau dėmesio skirkite artimiesiems, svarbu, kad suprastumėte, jog gyventi laisvai ir nekontroliuojant kitų yra kur kas lengviau.

Liūtai

Auksakarčiai Liūtai Geltonojo Šuns metais bus šiek tiek lengvabūdiški. Tikėtis, kad už gražius karčius bus apdovanoti, būtų naivu, todėl tik darbštūs Liūto ženklo atstovai bus apdovanoti aplinkinių pripažinimu.

Dėmesio 2018 metais tikrai nestokosite, o tai dar labiau paskatins jus rūpintis savo išvaizda. 2018 metais galite nesunkiai patobulinti savo kūno linijas.

Profesinėje veikloje tikėtinas karjeros augimas, bet būkite itin budrūs, kad netikėti konkurentai nepakenktų jums.

Vėžiai

Jautrieji Vėžiukai 2018 metais bus labai atsargūs, gebės išvengti konfliktų, o tai jiems labai padės, siekiant savo tikslų. Metai bus palankūs ypač karjeros srityje, tikėtinos naujos karjeros galimybės ir atlyginimo padidinimas.

Asmeniniame Vėžių gyvenime įsivyraus pastovumas ir ramybė. Palankūs metai santuokai ir meilės lizdo kūrimui. Kai kuriems Vėžio ženklo atstovams galimas gyvenamosios vietos pakeitimas.

Dvyniai

Dvynių ženklo atstovams 2018 metai itin sėkmingi. Turite puikią galimybę pakeisti savo likimą. Ne snauskite, o veikite. Gali būti, kad tikslai, kurie buvo svarbūs anksčiau, taps beprasmiai ir nereikalingi, o tai iš esmės pakeis jūsų požiūrį į gyvenimą. Kažkas nutrūks, kažkas ateis naujo. Todėl nepykite, jei jūsų artimųjų planai gali nesutapti su jūsų planais. Kadangi iš prigimties esate nerami siela, todėl viduje ištisus metus galite jaustis tarsi užspeisti į kampą.

Jaučiai

Užsispyrėliai vieniši Jaučiai pagaliau turėtų patirti meilės malonumų. Dar 2017 metais užsimezgusios pažintys gali peraugti į rimtus santykius, sukuriant šeimą ar net šeimos pagausėjimą. Tikėtina, kad Geltonojo Šuns metai jus privers keisti gyvenamąją vietą arba įsigyti nuosavą būstą.

Azartas ir rizika Jaučio ženklo atstovams nerekomenduojami, nes galite daugiau prarasti, nei uždirbti. Tikėtina, kad reikės grąžinti senas skolas, kurios galbūt jau buvo nurašytos arba pamirštos. Karjeros srityje pokyčiai neišvengiami, jie gali būti tiek geri, tiek blogi.

Avinai

Avinai Geltonojo Šuns metais bus priversti sulėtinti tempą. Tai ypač aktualu dėl darbo ir karjeros, antraip neišvengsite sveikatos problemų. Tačiau meilės srityje bus ramuma ir pastovumas, todėl jausitės saugiai ir užtikrintai.

Daugelis šio ženklo atstovų patirs šeiminę laimę ir darną. 2018 metais Avinams bus lengva pelnyti kitų žmonių simpatijas, tačiau imtis naujovių Geltonojo Šuns metais nerekomenduojama – geriau likite ties senais ir patikrintais tikslais. Čia jus lydės sėkmė.



REDAKCIJA REKOMENDUOJA