REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Kriminalai2022 m. Kovo 22 d. 20:07

2012-aisiais mįslingai dingusio vyro kūnas rastas šaldiklyje

Pasaulis

Flickr.com / Metropolitan Police nuotr.

Reporteris SkaistėŠaltinis: Etaplius.lt


209921

Buvusio baro patalpas remontavę statybininkai buvo šokiruoti ir pašiurpę, kai sename šaldiklyje aptiko vyro kūną. Paaiškėjo, kad tai prieš dešimtmetį be žinios dingusios žmogaus palaikai.

67 metų Rojus Biggas paskutinį kartą su artimaisiais bendravo 2012 m. vasario 1 dieną Niuhame, rytų Londone. Nuo to laiko jis dingo lyg į vandenį.

R. Biggo palaikai buvo netikėtai aptikti šaldiklyje 2021 m. spalio 15 dieną, penktadienį, apie 15 val. Šaldiklis buvo pastato, kuris anksčiau tarnavo kaip Simpsono vyno baras, rūsyje.

Kūną rado patalpose dirbantys statybininkai. Tiesa, vyriškio mirtį iki šiol gaubia paslaptis. Atlikus kūno ekspertizę, tikslios mirties priežasties taip ir nepavyko nustatyti, o vyro tapatybė identifikuota tik pagal jo dantų žymių įrašus. Nors kūnas rastas dar pernai, tyrėjams iki šiol nepavyko reikšmingai pasistūmėti tyrume, vis dar yra daugybė neatsakytų klausimų. Todėl policija kreipėsi į visus, kurie pažinojo Rojų, prašydami susisiekti su teisėsauga ir padėti atskleisti jo mirties aplinkybes.

Pasak tyrimą vykdančių detektyvų, vyro kūnas šaldiklyje turėjo pragulėti kelerius metus. Kaip jis ten atsirado, vis dar lieka paslaptimi. Mirties dieną R. Biggui galėjo būti maždaug 70 metų. Tyrimui gali padėti kiekviena iš pirmo žvilgsnio menka detalė, todėl policija prašo atsiliepti visus, net ir tuos, kurie net ne itin artimai pažinoju velionį.



REDAKCIJA REKOMENDUOJA